עדכון.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תודה בנות..

עכשיו חזרנו מחיפה היה נחמד אבל פיתוש ! פתחת פה...
    עידן אמר לי "אמא אני יכול להצטרף אליכם הביתה?" לא יכלתי התחלתי לבכות כמו ילדה קטנה...נשארתי בלי מילים ולא ידעתי מה לענותעד עכשיו אני מרגישה חרא
    כל המצברוח הלך לי...מקווה לא לחזור אחורנית עכשיו...אוף!
    ועוד משהו שמעצבן אותי ולא תורם- ביקשתי מאבא שלי לצאת מהחשבון שלי(היה לנו חשבון משותף ואין לי מושג למה הסכמתי לזה) הוא אומר לי שהוא לא יכול ושאני אחכה כמה ימים או שבועות עד שהוא יצא מהבורסה ששם הוא משחק עם החשבון שלי והכסף של אמא שלו שניפטרה והוא לקח בנתיים הוא מסרב לתת לי את הקוד של הויזה שלי ואת הסיסמא באינטרנט כדי שאוכל לעקוב אחר התנועות בבנק..
    ואני בעצבים ולחץ גם התכסחתי עם בעלי שלא מסכים עם התוכנית שלי וחושב שאני צריכה לקחת הלוואה וכבר יש לי אחת שאני עוד משלמת ואני לא רוצה לקחת עוד הלוואה
    קיצר חתיכת חפירה דפקתי לכם פה..סורי
30 תגובות
עמוד 1
  • מה מלחיץ אותך בדיוק בסיטואציה?
    בכל מקרה את לא לבד, אין לך ממה לחשוש

• יש לי חרדות שלא תקרה תאונה חס וחלילה או שנאחר למפגש עם הילדים או לפגישה עם ליטלוש ...

אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!
  • חחח אורטל הרגת אותי עכשיו

• מתה עליך אורטל!!!

• מה אני יעשה....אני אומרת מה שאני חושבת....
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אורטל!! אני מבינה שבילית הרבה מחייך במוניות שירות..
  • אי אפשר ליסוע באוטובוס ?
    זה הפחד גם שלי אין לך מה להצטער
  • תודה

• אוטובוס לא מגיע לאן שאנחנו צריכים וגם הנסיעה יותר איטית

• שיהיה בהצלחה עדידוש
  • יקירתי כבר סיפרתי לך על האוטובוס

• המטרה מקדשת את האמצעים...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • בהצלחה במפגש

• אוי אוי אוי.. נשמה!!! סליחה...
  • פיתוש סתם צקחתי

• קודם כל - תצאי מהפחדים ותחשבי חיובי!

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!
  • ניתן בשקט לשחזר את הסייסמא לאינטרנט ולויזה.
    לויזה - מספיק להרים טלפון לשירות לקוחות ותוך מס' ימים קוד ימתין לך בבינק .
    אינטרנט כל בנקאי בסניף יכול להפיק לך סיסמא חדשה ואז זאת של אבא שלך תהיה מבוטלת.
    אישית , היתי נגשת לסניף ודורשת להדפיס תנועות בחודש אחרון .
    דבר שני - אם את לא מעוניינת בשום פעילות בניירות ערך - תדרשי להגביל את החשבון בנושא בורסא , שלא יהיה אפשרות להחזיק , למכור או לקנות ניירות ערך .
    אם אבא שלך עושה פעילות שלא מקובלת עלייך היתי פשוט דורשת מול מנהל הסניף לבטל את הרשאות שלו .
    http://www.holdthatpic.com/
  • מאמי, עכשיו אני קוראת...
    מסכימה עם תיקוש. עשי את כל הפעולות שהיא הציעה לך. הוא מורשה חתימה בחשבון שלך?... למה?...
    משחק עם הכספים בבורסה?... זה דבר שצריך להיפסק מאמי שלי... וכמה שיותר מהר.
  • שרוני אני בכלל חוששת שאדון משחק עם אופציות מעו"ף, זאת רק הערכה שלי כן, בלי לראות את הח-ן אני יכולה רק לנחש . אם זה באמת ככה במצב של עדי היתי אפילו שוקלת לאיים או פונה למשטרה כזה נוצול ציני של מצבו של בם אדם .
    מצד שני לא היתי ממליצה לנהל בשלב הזה לבד את הח-ן - היתי פונה ל"פעמונים " לדוגמא ומספרת להם את המצב . אני בטוחה שהם כן יעזרו .
    אם עדי היתה קרובה יותר או מוכנה לקבל עזרה בטל ואינטרנט (אישית לא הכי אוהבת את זה ) בכייף היתי נתנדבת לתמוך באה בתחום זה . אני תמיד מקפידה על כל 3-4 יעוצים מקצועים לקחת הבנוסף משפחה שצריכהאת הכוונה בהתנדבות . זה עושה לי טוב על הנשמה ואני מרגישה שעישיתי משהו טוב .
  • אין לי את האומץ והכוחות לעשות את זה עכשיו

• לדעתי פעולה כזאת רק תתן לך כוחות . לא מדובר על שום מלחמה אלא פעולה מנהלית - קודם כל ללכת לבנק ולבקש תדפיס .
    לראות תנועות ואז לקבל החטה בהתאם .
    אבא שלך בשקט יכול לפתוח ח-ן על שמו ולעביר לשם תיק ניירות ערך שלו- כל עוד זה לא נקנה מכסף שלך . עם זה נקנה בכסף שלח - אז מקבלים החלטה בהתאם .
    את בחורה עם הראש ותוכלי בשקת לנהל את הח-ן הבנק שלך עם עזרה קטנה של אנשים נייטרלים בהתחלה ובלבד בהמשך הדרך .
  • מסכימה עם אלינה בכל מילה
  • עדי קבלי חיבוק
    לא נתקלתי בסיטואציה כזו ,אבל אני מניחה שאת יכולה לגשת לפקידה בבנק ולהוציא עצמך ואת בעלך מהחשבון, תיפתחי חשבון חדש ניפרד ותעדכני את ביטוח לאומי במס' חשבון החדש וגם את מקום העבודה של בעלך צריך לעדכן בכך.
    אם אבא שלך לא יוצא במיידית מהחשבון, תצאו אתם וכמה שיותר מהר.
    מה בעלך אומר על העניין הזה?
  • אני אספר לך משהו עדי , אני למרות שיש לי רשיון יעוץ לא שוטפה בחשבונות ההורים שלי , אני רק עוקבת דרך אינטרנט . שאמא עלתה את הרעיון אני סרבתי , אני כן צופה בח-ן ומבצעת פעילות חוסרת סיכון (פקדנות שקליים לב-ן שלה ) דרך אינטרנט , אבל שהיא רמתה לקנות נ"יע - המלצתי לה בחום לקחות חו"ד של יעוץ נוסף מבנק שלה ואז להחליט . היעוצת נתנה לה ב90 אחוז מה שאני אמרתי ובחרנו אופציה פחות מסוכנת כאני זהירה מאוד , אולי אפילו יותר מדי .
  • הדיון באופציות בנקאיות כבר הופך בשבילי למסובך מידי ( - תיקוש, זה לגמרי התחום שלך... ), אבל אני מצטרפת להמלצה חמה (בחום!! בחום רב!!!) לפנייה לפעמונים.
    פני אליהם עדי!!! מניסיוני, בכל פעם שהצטרכו את עזרתם, הם סייעו - במהירות, במקצוענות ובדיסקרטיות. הם יוכלו לעזור לך בזה, עדי.
    פני אליהם.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה