רופא המתמחה בגנטיקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,

רציתי לבקש את עזרתכם: מישהי יכולה להמליץ על רופא שמטפל בפוריות עקב בעיות גנטיות? אני שואלת בשביל חברה שלי, שעברה 3 הפלות ובבירורים נודע לה שיש אצלה בעיה גנטית שיכולה להיות סיבה להפלות החוזרות.

אודה לכם מאוד על העזרה
9 תגובות
עמוד 1

• אני לא יודעת לעזור אבל אולי כדאי שתעדכני באיזה איזור בארץ מדובר.

בהצלחה
  • הי,

צודקת, שחכתי לציין זאת
    רצוי באזור מרכז, אבל אם זה רופא טוב - אז שיהיה איפה שיהיה העיקר שיעזור
  • בבית חולים איכילוב עושים הפריות מיוחדות, הכוונה לבעיות גנטיות.
  • הי מורן,

קודם כל תודה על המידע
    האם את יודעת מי הרופא שם?
  • אני רק יודעת שהם הביה"ח היחידי בארץ שעושה הפריות לזוגות עם בעיות גנטיות
  • תודה רבה לך, מותק!!!
  • אין בעד מה, שיהיה בהצלחה במהרה!
  • לא מדוייק ,גם תל השומר ,שערי צדק והדסה הר הצופים .

• בתשובה ליוליק,
    כעוסק בריפוי בגישת הביורגונומי כבר למעלה מ-15 שנים, מנסיוני אחת הסיבות העיקריות להפסקה טיבעית של הריון היא, רמת אנרגיה נמוכה מידיי בגוף האישה. ברמת אנרגיה נמוכה, המנגנון הטיבעי של הגוף גורם להפלה מהסיבה שרמת אנרגיה לא תקינה יכולה לפגום בהתפתחות העובר, בדרך כלל גם אחור של יום יומיים או שבועיים במחזור היא בעצם הפלה טיבעית מהסיבה שציינתי. כשרמת אנרגיה נמוכה מידיי אתן בדרך כלל תרגישו מצב של עייפות בלתי מוסברת, במצב זה חל שיבוש במערכת הרבייה והכניסה להריון קשה. בביורגונומי מעלים את רמת האנרגיה בגוף, רמה שאיננה בשליטה גם אם ננהל אורח חיים ואפילו יהיה הבריא ביותר, מאחר ורמת האנרגיה תלוייה ב"משלים האנרגטי". הטיפול בביורגונומי למייטב ידיעתי, הוא היחידי הלוקח בחשבון עובדה חשובה זו בטיפול ומכאן הצלחתו. בגישה זו נרשמו הצלחות מרשימות והאפשרות בדרך כלל היא להיכנס להריון בצורה טיבעית, ללא טיפולי הפריה. גם לאחר טיפול הפריה אם את במצב של עייפות כרונית, כדאי להעזר הטיפול ה"ביורגונומי" על אודות הטיפול אפשר לקרא באתר שכתובתו בכרטיס האישי שלי כאן.
    לשאלות ולאבחון רמת האנרגיה, אבחון שאפשרי גם מרחוק, תתקשרי ותעני ברצון.

בברכה, יורם גני - המרכז לביורגונומי
    יורם גני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה