פחד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז הייתי היום אצל הרופאה ולקחתי הפניות לבדיקות דם הורמונים וכאלה
    אני מתה מפחד!!!!! אם התשובות לא יהיו טובות?,
    ואני מנסה ״ כולה״ 4 חודשים וכבר מכניסה את עצמי לסרטים
    אווווף מה עושים?? איך מפסיקים את הסרטים האלה???????????
6 תגובות
עמוד 1
  • הי עדוש
    יש לי עצות לתת לך רק מהנסיון שלי,
    אני מנסה כבר עוד מעט 9 חודשים, וכן הייתי מלא זמן בסרטים שאולי יש בעיה
    אבל מזה יעזור הסרטים האלה, בטח שלא יקדם את המטרה של הריון

4 חודשים זה ממש מעט זמן, ואת חייבת לצאת מנקודת הנחה שהכל בסדר ולא שיש בעיה.
    אני איפשהו מאמינה שזה באמת משפיע על מה שקורה, איך שאת מרגישה מול הנושא הזה.

אז פשוט תקחי נשימה עמוקה, תרגעי תחשבי כמה שיותר חיובי ותאמיני בלב שלם שזה יקרה והכל בסדר.

דרך אגב אם אפשר לשאול, למה התחלת עם בדיקות בשלב כזה מוקדם?
    זה סתם מכניס ללחץ....

בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה
    מאחלת לך , שנתבשר ממך בבשורות הכי טובות שיש
  • הממוצע לזוג (ללא בעיות) להכנס להריון הוא 6 חודשים. את ממש עדיין לא שם ולכן נראה לי שאת קצת לחוצה שלא לצורך (למרות שאני מאד מבינה את רצון לילד ולהריון תקין כאן ועכשיו).
    אבל- אני שמחה שנתנו לך הפניות לבדיקות דם כבר מעכשיו, כי אם חס וחלילה יש איזה משהו עדיף לטפל מייד ולא לחכות ולחכות ומה שבד"כ מאריך את כל הענין הזה זו הבירוקרטיה של קופות החולים וכו' ולכן עדיף להבדק מוקדם, לראות שהכל בסדר ואז מתוך השלווה להכנס להריון.
    וזה יבוא.
    בהצלחה ובשורות טובות..

• תודה לכן בנות יקרות
    אני הבנאדם הכי לחוץ בעולם בערך!!!
    העיקר הייתי גיבורה ואמרתי לחברות שחשבו על הריון שלא יחלצו.. כן ממש

היפי, התחלתי את הבדיקות מעכשיו כי לפני 8 חודשים ירדתי קצת במשקל והגעתי ל39 ק"ג וזה מה שגרם למחזור שלי להתבלבל לפני כן הוא היה סדיר כמו שעון,
    אז אני ממש מפחדת ששיבשתי שם משהו למרות שעליתי בחזרה והמחזור מתחיל להסתדר

יאללה הלוואי ונקבל איזה החודש!!
  • תחשבי חיובי ויהיה חיובי.
    אני יודעת שמרגע שמתחילים לנסות, חושבים רוב הזמן רק על זה וכל דבר פתאום מלחיץ. אבל תנסי להרגע ולהנות מהדרך. תשקיעי בזוגיות ובאהבה וזה יבוא.

גם אנחנו מנסים 4 חודשים ולא תמיד זה קל, ובכל פעם מחדש יש אכזבה, אבל ממשיכים:-)
    בהצלחה!

• יהיה בסדר!
    אין טעם להילחץ זה בטח לא מועיל , תאמיני בתוכך שגם אם לוקח קצת זמן בסופו של דבר זה משתלם והמתנה מגיעה
  • אני ממש מזדהה איתך וא י יכולה להגיד לך דבר אחד-דיאטה משבשת בוודאות את כל ההורמונים בגוף היא מזעזעת אותו ועל כן יש בעיות בווסת.
    בהריון הראשון הווסת היתה סדירה ונקלטתי על החודש הראשון להריון.
    מאז הלידה עשיתי דיאטה ממש חריפה וזה גרם לי לא רק לאיחור לא סדיר אלא ממש לא לקבל ווסת בכלל אני בגדול כבר 8 חודשים בלי מחזור והתחלתי לקחת זריקות לביוץ.
    למען האמת התחלתי לאכול טוב ולנסות להחזיר לעצמי את כל מה שאיבדתי בגוף ואני רוצה להגיד לך שעכשיו עשיתי הפסקה מהטיפול ולפי בדיקות ההורמונים שעשיתי אתמול אכן בייצתי ואני אמורה לקבל מחזור לבד ב"ה.
    שאלתי את הרופא אם יכול להיות שהגוף חזר לעצמו והוא אמר לי כנראה שכן.
    לא ששוה כל הדיאטה הזאת תאמיני לי.......אני רק מקווה שבאמת זה הסתדר וב"ה לא אצטרך ללכת לטיפול וגם עם הילד השני אני אקלט טבעי אבל למדתי לקח .
    שיהיה לך בהצלחה ותאכלי טוב רק זה יחזיר לך את הווסת למצב נורמלי

http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה