מעקב זקיקים - אני בסרט או שזה באמת לא בסדר? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול הייתי פעם ראשונה בחיי במעקב זקיקים, אצל איזה רופא בחדר אולטראסאונד אני חייבת לספר לכן מה היה לי ולבדוק אם אני משוגעת או שזה באמת לא בסדר מה שהיה שם!!! נכנסתי והוא אמר לי קדימה להתפשט, סבבה...נכנסתי לחדר הקטן הורדתי את המכנסיים, תחתונים והתיישבתי על המיטה, הוא בדק אותי, ותוך כדי שיחה הוא שואל אותי אם בעלי עשה גם ספירת זרע? אמרתי לו שלא ושאם זה יהיה נחוץ גם הוא ייבדק ושאין לו בעיה, כרגע אנחנו בודקים וסוגרים אצלי את כל האופציות...הוא אמר לי "אם אני יכול לדחוף לך את הדבר הזה למטה אז הוא גם יכול להיבדק", הוא סיים לבדוק אותי, נעמד לידי ודיבר איתי (כל זה כשאני בלי תחתונים!!! ממש בזמן נוח הוא מנהל איתי שיחות!!) הוא שם עליי יד בגב והתחיל ללטף אותי הלוך ושוב ומסביר לי למה חשוב שבעלי ייבדק (טוב חליק!!! הבנתי!!! דייייי!!) טוב אחרי שהוא ביים את הנאום קמתי והלכתי להתלבש, הוא תוך כדי שאני מתלבשת פתח לי את הדלת במפתיע מזל שכבר הייתי לבושה בשלב שאני שמה את הצעיף ונתן לי את הבדיקות ושוב ליטף לי את הגב...האם זה תקין??? לא שאני מתכוונת לעשות עם זה משהו כן? עבר...אבל אני משוגעת? ככה אמור להיות יחס של רופא, או שזה יותר מידי בסיטואציה לא נוחה במיוחד....? אני חושבת על זה כל הזמן שאולי יצאתי חומוס שלא נמנעתי מכל המצב הזה...
7 תגובות
עמוד 1
גם לי זה לא נשמע תקין עצם זה , שזה גרם לך הרגשה לא נעימה
את יכולה ללכת לרופא אחר ? להמשיך את המעקב אצלו?
כאדם שעובד בשדה החינוך אני אומרת לבנות שאני מחנכת - אם אתן מרגישות שמשהו אינו כשורה הוא כנראה אינו כשורה. תסמכו על האינסטינקטים הבריאים שלכם!!! החליפי מהר רופא וטוב יהיה אם תדווחי עליו. אני תמיד מגיעה עם בעלי לבדיקות האלה זה מונע בודאות שיקרה דבר כזה.
מה נסגר איתו????? תשקלי את האופצייה להחליף רופא אבל בשום מצב לא לוותר!! ואם זה אותו אחד בבדיקה הבאה אז אפילו להעיר לו בהצלחה
שלא תעיזי לוותר!!! כמו ששערלי אמרה, אם את מרגישה שזה לא בסדר, זה כנראה לא בסדר. זה מצב מביך ולא נעים ואת חייבת לסמוך על הרופא שלך ולכן אני מציעה לך לבדוק רופא אחר. אני יכולה להמליץ לך על שלי, אני יודעת שבנות באות אליו מכל הארץ. באיזו עיר וקופת חולים את?
הכי חשוב שתשארי עם האמת שלך ותמשיכי בתהליך. אל תתני לאף אחד לעמוד בדרכך... קרן
זה ממש לא תקין. זו הטרדה מינית. הוא חדר לשטח הפרטי שלך באופן לא רפואי וזה ניצול לרעה.. אולי אני קצת מגזימה אבל זה ממש לא לעניין. ברגע שאת מרגישה לא בנוח מעבר לטבעי בסיטואציה כזו- זה אומר דרשני. לכי למעקב אבל בקשי לראות רופא אחר ומייד.
וואו...מה זה לא נעים לי לעשות על זה רעש...אולי פשוט אבקש מבעלי לבוא איתי לבדיקה הבאה..אני בכלל לא מכירה את הרופא, הוא היה בחדר אוטרסאונד והוא עשה את כל הבדיקות...הוא לא הרופא שלי בכלל...