צירים בשבוע 29 -מפוחדת!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,אשמח לכל תגובה ,טיפ, מילה טובה.
    אני בשבוע 29 (היריון ראשון). שלשום הגעתי למיון לאחר כאבים בבטן תחתונה מצד שמאל. לאחר שהמוניטור הראה צירים קבלתי זריקה להפסקתם. בדיקת הרופא הייתה תקינה, אורך צוואר תקין.
    לאחר מכן שחררו אותי הבייתה למנוחה של מספר ימים כשעליי לבלוע 2 כדורי פסטורל 3 פעמים ביום עד שבוע 34.
    לאחר ביקור אצל הרופא שלי שביקש שכל שבוע אגיע למוניטור ולבדיקה, אני מתהלכת בפחד כשכל כאב קטן מקפיץ אותי ומכניס אותי לחרדות עמוקות שמא יובילו להתפתחות לידה מוקדמת.
    מה עליי לעשות?
    מה ההשלכות של נטילת כדורים אלו עבורי ועבור העובר?
    מה המשמעות של לידה בשלבים אחו, חס וחלילה?
    אני פשוט חסרת אונים:(
9 תגובות
עמוד 1
  • יהיה בסדר אפרסק
  • מי זה אפרסק?

• היי
    האמת שאני רק בתחילת ההריון אבל מבינה את החרדות שלך
    חברה שלי הכי טובה עברה משהו דומה היו לה צירים מוקדמים וגם נתנו לה כדורים
    בזכות הטיפול והמנוחה העובר חיכה עד שבוע 40
    בשקט ובסבלנות מחזיקה לך ועל תדאגי הכל יהיה בסדר בע"ה
    הכי חשוב שתנוחי ותעשי מה שהרופא ביקש ממך מאחלת לך המשך הריון קל
    ותקין
  • היי..
    גם לי היה אותו סיפור.. התחילו לי צירים בשבוע 27,בשבוע 29 כבר היתי עם פתיחה של 1 צוואר פתוח ומקוצר..
    היתי במעקב במרפאות הריון בסיכון גבוה פעם בשבוע.. היתי עושה 3 פעמים בשבוע מוניטור. היו לי אישפוזים רבים.. היתי שותה 4 פעמים ביום את הכדורים ובזכות הטיפול היעיל ילדתי בשבוע 38..
    היתי מאוד מאוד ממליצה לך לקחת זריקה שקורים לה "פרוגסטרון" היתי לוקחת אותה פעם בשבוע האחות של קופת חולים היתה מזזריקה לי.. זריקה לא הכי נעימה אבל היא מחזקת את הרחם מאוד!! תעמדי על כך שתקבלי מרשם בשבילה.. היא עושה פלאים.
    בכל אופן אני היתי במצב של שכיבה מוחלט!! לא קמתי מהמיטה היתי יושבת כמה דקות ביום עושה הליכה ברגל של 5 דקות וזהו! ז-ה-ו!!
    זה קשה מאוד אבל זה עוזר..
    לגבי הלידה בשלב כזה, לא מומלץ.. במהלך באישפוז שלי עשו לנו סיור בפגיה..תנסי לשמור על עצמך ועל העובר..
    אם את צריכה שאלה כלשהי בשמחה.. :)
    שיהיה תקין ובזמן..

• מתוקה שלי, אני יכולה לומר לך מנסיון שבכל הריון מתחילים לי צירים חזקים משבוע 25 עם התרככות צואר+מחיקה ואפילו פתיחה של 3 ס"מ. כל עוד תופסים את זה בזמן ואת נכנסת למנוחה את יכולה כבר להיות רגועה.

אסביר את עצמי:

אצל הבכור שלי היו לי צירים לא ממש התייחסתי ושכבר התייחסתי - הייתי בדרך ללידה עם מחיקה של כמעט 100% ופתיחה של 3 ס"מ. הצליחו לעצור לידה ונכנסתי לשמירה וילדתי ב 38.,
    אצל הבת שלי כבר זיהיתי את הצירים ורק התחילה קצת מחיקה ונכנסתי לשמירה וילדתי ב 38.
    היום אני גם בשמירהלאחר שהתחילו מזמן צירים והייתה קצת מחיקה עכשיו כבר אין ואני כבר ב-33.

בקיצור תנסי להיות רגועה, לא לעשות כלום! כמה שיותר לנוח ולהקשיב לגוף שלך!
    לגבי כדורים גם אני קיבלתי, בהריון הזה לא כי בתכלס אני מטופלת פרטי והרופא של ( סיכון גבוה ) מאמין שזה לא מה שיעצור לידה מוקדמת. אין לך מה לדאוג הם לא מסכנים עובר.

מציעה לך שאם ממשיכים הצירים במוניטורים - לדרוש שמירה!

יהיה בסדר - אנחנו כאן איתך
  • מאמי רק תנשמי עמוק הכל אהיה בסדר
  • היי אני בשבוע 27.5 ומאתמול בערב היו לי כאבים בבטן התחתונה כמו שניתפס שריר, חשבתי שאלי העובר לוחץ וזה יעבור, היום אחה״צ נסעתי למיון כבר לא יכולתי ליסבול את הכאבים, ובמוניטור זה הראה צירים, המון צירים, נתנו לי עירוי 2 שקיות וחיברו שוב למוניטור אני הרגשתי עדיין כאבים ושהם מתחזקים, אח״כ עשו לי בדיקת רופא, שראה שהצוואר התקצר ושיש פתיחה של אצבע, אישפזו אותי אני צריכה לקבל זריקות להבשלת ריאות העובר + נרות, ואח״כ לקבל קפסולות..
    עדיף תמיד ללכת ליבדוק אצל רופא ולהקשיב לתחושת הבטן שלך, איזה מזל שלא הייתי אדישה והלכתי למיון, הכאבים פשוט בלתי ניסבלים.. הייתי חייבת לשתף.
  • בהריון הראשון שלי, אני בחיים לא אשכח, משבוע 16 בערך היו לי כאבי בטן (צירים) נתנו לי טיפול של זריקת פרוגסטרון בטוסיק
    צריך רק לחייך!
  • לא שמתם לב שאתם מגיבות להודעה מחודש פברואר 2011 ???????????

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה