היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בננות, קודם כל, טוב לחזור אחרי כמה ימים ולראות ולהתעדכן בשלומכן.
איך אני אמורה לעשות מעקב זקיקים אם למחזור שלי לא בא להגיע? עבר מלא זמן מאז שקיבלתי (16.12) ות'אמת, בא לי שיגיע טבעי בלי התערבות של כדורים.
סתם רציתי לשתף:-) שתהיה לכולם שבת שלום ושנשמע מעכשיו רק בשורות טובות! קרן
3 תגובות
עמוד 1
היי קרן תגידי זה אמיתי? שאני ואת באותה הסירה? גם אני עדיין לא קיבלתי מחזור יש אפשרות שבגלל המחזורים הארוכים הביוץ שלנו מאוחר ואולי אולי בחלום שלנו אנחנו כבר בהריון מה את אומרת? כשאקבל בע"ה (כן אני מאוד רוצה לקבל) אני אפנה לרופאת הנשים נראה מה יש לה להציע לי
השבוע עשיתי בדיקת דם ויצא שלילי. אבל אני לא יכולה להפסיק לחשוב שאולי באמת הביוץ שלי היה מאוחר ועוד יש סיכוי שאני בהריון ושהוא עוד צעיר ובגלל זה יצא שלילי...
מצד שני, אני מנסה כמה שיותר להשאר במציאות ומחכה למחזור רק כדי שאוכל להתחיל לעשות מעקב מבוקר....
אולי...
גם אני עשיתי בדיקת דם באותו יום שלך (ביום שני) והתוצאה הייתה שלילית אני לא מנסה חלילה לנחם את עצמי או אותך ובטח שלא להשלות אבל את יודעת תמיד יש אבל... בכל אופן גם אני כמוך מאוד מאוד רוצה את המחזור בשביל שאוכל להתחיל לנסות שוב