שלום ד"ר ישי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאז חודש מאי האחרון הפסיק לי המחזור ו כנראה כתוצאה מדיאטה חריפה מכך הבנתי כי אינני מבייצת.
    במשך התקופה מאז מאי עברתי טיפול אחד עם איקקלומין שנכשל והזרעה אחת+זריקות פיורגון שהיתה בדצמבר שנכשלה גם היא והגעתי למצב של גירוי יתר שחלתי ממנו הייתי מאושפזת בבית חולים.
    בחודש זה למען האמת התחלתי לאכול ולנסות לאכול ת**** נכונה ,ביום חמישי עשיתי בדיקת הורמונים על מנת לדעת אם לקחת כדורים לקבלת מחזור ובבדיקת הורמונים הרופא אמר כי בייצתי,הערכים היו"אסטרדיול:517,פרוגסטרון:43 וLH 1.5
    הרופא אומר כי אינני צריכה כדורים וכתוצאה מהביוץ אני אמורה לקבל לבד מחזור.
    השאלה שלי:האם יכול להיות שהגוף חזר למצב שלו כי עם הילד הראשון נקלטתי על החודש הראשון ולא היו לי בעיות.
    שאלה שנייה :אני מעריכה כי הביוץ התרחש ביום ה-20 אז אני אמורה לקבל כ-14 יום ממועד זה?והאם הביוץ תמיד יתרחש ביום ה-20?
    סליחה על האורך,אודה לך על תשובתך

http://www.holdthatpic.com/
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    יש בהחלט אפשרות להופעת ביוץ מחודש אם העלמות הביוץ היתה קשורה למצב חריף שחלף ( כמו ירידה דרסטית במשקל )
    לא ברור לי לפי מה את מעריכה שהביוץ היה ביום ה 20 . אבל בעקרון , ללא קשר ליום הביוץ , הוסת מופיע בד"כ 14 יום אח"כ.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה