היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
-כמה חודשים אתם מנסים להכנס להריון? -הריון ראשון או יותר? -אם יותר- כמה זמן לקח לך להכנס להריון בהריונות הקודמים? ----------------------------------------------------
בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
13 תגובות
עמוד 1
טוב אז הנה התשובות שלי:
* מנסים להיכנס להריון 9 חודשים * הריון שני, ההריון הראשון הסתיים בהפלה טבעית בשבוע 5 *בהריון הקודם , על הנסיון הראשון נכנסתי להריון... שיהיה בהצלחה לכולנו
-כמה חודשים אתם מנסים להכנס להריון? בערך חמישה חודשים -הריון ראשון או יותר? זה יהיה בע"ה ההריון השני יש לי ילדה בבית -אם יותר- כמה זמן לקח לך להכנס להריון בהריונות הקודמים? בהריון הקודם בערך שמונה חודשים
היייייייייי מנסים גם בערך ארבעה חמישה חודשים הריון שני- הריון ראשון היה קצת לא מתוכנן בגיל 19 והסתיים בהפלה שאליו נכנסתי בחודש הראשון שלקחתי הפוגה מהגלולות
היי, כמה זמן - חצי שנה אנחנו מנסים הריון ראשון =] והלוואי שיבוא לכולנו במהרה!!!
הריון ראשון (שהסתיים בהפלה טבעית) נקלטתי על החודש הראשון הריון שני (שלצערי גם הסתיים בהפלה טבעית) נקלטתי בחודש החמישי לנסיונות (בחודשיים הראשונים ככל הנראה פספסנו את מועד הביוץ..). ממליצה מכל הלב על מעקב זקיקים. גם אם צריך לשלם כסף. בפעם השניה הלכתי למעקב זקיקים ועל הפעם הראשונה נקלטתי. (זה שאני מפילה זה כבר סיםור אחר ולא קשור..) בהצלחה.
מנסים חודשיים, אך אני לא יודעת עד כמה זה נחשב כי המחזור שלי עדיין לא סדיר אחרי 8 שנים עם גלולות כך שאני לא יודעת מתי הביוץ... הריון ראשון
סתיו
מנסים כ5-6 חודשים הריון ראשון ומיוחל... בתקווה שאולי זה החודש:)))
סקר סקר...
SOSHI אני אוהבת את הפרנציפ שלך :)
אנחנו מנסים כבר 5 חודשים, הריון ראשון בע"ה.. מעודד לקרוא את כולן :) ----------------------------------------------------
חחחחחחחחחחחחח אדוה אני איתך!!!! חוצפן קטן שגורם לנו לחכות כ"כ הרבה!!!! יאללה הגיע הזמן שיגיע לא? ;) ----------------------------------------------------
soshi אהבתי את הגישה שלך נראה לי שאני אאמץ אותה...