היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי... רציתי לשאול : עשיתי בדיקת ביוץ מקודם ויצאו לי 2 פסים כהים זהים, זהו היום ה- 17 מהמחזור . כיוצאים שני קווים זה אומר שהיום הביוץ ? מתי אנחנו אמורים לקיים יחסים כל יום מהיום ? או יום כן יום לא ? אתמול היה יום ה- 16 ו"עשינו" השאלה היא האם אנחנו אמורים גם היום ? ואם היום ומחר גם הזרע לא יחלש...? מה לעשות...?
5 תגובות
עמוד 1
מה שעשיתם אתמול "מכסה" גם את היום. אתם יכולים (ואף מומלץ) לקיים יחסים יום כן יום לא. אז אם ניצלתם את אתמול, יש לכם את מחר ויום רביעי. בהצלחה!
אני חושבת שבאמת עם כל הצורך בעניין לעשות בכדי להצליח תהנו מזה ואם אפשר כמו שפנפנים כל יום אז בכייף
הביוץ מתקיים ברגע שהפס השני דווקא נעלם וזה מבשר שהביצית יצאה. 2 הפסים בעצם מודיעים על בוא הביוץ ב 24 עד 48 שעות הקרובות. ממליצה לך הים לחכות ומחר ומחרתיים לעבוד כבר בבוקר. ככה אני ניקלטתי All you need is love....
תודה רבה בנות
מרבלס, 2 שאלות . אם לא מסתדר בשעות הבוקר זה בעייתי ? זה מהווה בעיה להיקלט ? האמת שאנחנו מצליחים רק בשעות הערב .... והמחר ואז אחרי יומיים ?