הזרעה שניה נכשלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, עברתי הזרעה ראשונה עם איקקלומין, אוביטרל ואנדומטרין ועכשיו הזרעה שניה עם זריקות פירוגון ואוביטרל ואנדומטרין וגם היא נכשלה. לא מצאו לא אצל בעלי ולא אצלי בעיה אז לאן עוד לפנות???? אני לא רוצה להגיע להפריות- אין לנו בכלל בעיה ואני לא מבינה איך הגענו בכלל להזרעות האלה.
    מה עושים??? איך מתעודדים??? אני לא רואה את האור בקצה המנהרה. אני כבר ממש מיואשת....
10 תגובות
עמוד 1
  • הכול מאת ה'!!!!
    גם כשאין בעיה כביכול אז הרופאים מנסים הזרעות והפריות כדי ל"זרז" את התהליך .
    אני לא יודעת כמה זמן אתם מנסים ..... אבל אני מנסה 6 שנים ולא הולך ....
    ואני פשוט מאמינה שהכול מאת ה'!!!
    אני העברתי 3 הזרעות כפולות ו10 הפריות שלא הצליחו אז מאיפה מתעודדים אין לי
    בידיוק מה להגיד ...
    אבל אני יכולה לאחל לך הרבה בהצלחה!!!
  • הרבה מהזוגות שנמצאים בטיפולי פוריות לא מוצאים אצלם בעיה מסויימת ועדיין הם בטיפולים

• אז אני אספר קצת על עצמי, אני בת 27 בקרוב נשואה שנתיים וחצי אנחנו מנסים כבר שנה וחצי כי בשנת הנישואים הראשונה למדתי.
    עברתי הריון כימי לפני 8 חודשים ומאז כלום- ההזרעות רק גרמו לי עוד יותר לדאוג. הייתי בטוחה שאם אין בעיה ההזרעות יעזרו- אבל גם לא. החלטתי ללכת לכיוון של דיקור סיני. מישהי ניסתה ויכולה להמליץ?
    היום נשבר לי הלב- עשיתי בדיקה אתמול והיה לי ברור שאין החודש הריון אבל בעלי היה כל כך אופטימי הוא פשוט לא האמין שלא נקלטתי הוא הכריח אותי לעשות שוב בדיקה היום בבוקר כי בגלל הנרות המחזור בבוקר עדיין לא הגיע (עכשיו הוא כבר הגיע) ואז הוא הלך לאור וניסה בנרות לחפש את הפס. הוא הלך מהאור הזה לאור של השמש ואני רק הסתכלתי עליו ובכיתי. כואב לי שהוא צריך לעבור את כל זה. אווף!!! טוב אני חייבת להמשיך הלאה. תודה על העידוד בנות...
  • גם אני לאחר הזרעה שניה לפני כ - 3 שבועות ואתמול קבלתי (אני חושבת מחזור) כי היום משום מה אין דם.
    יש לנו ילד ראשון שהגיע טבעי וספונטני .
    מנסים כבר שנה וחצי להביא את הילד הבא , גילו לי שיש לי חצוצרה אחת שזה פגם גנטי שלא ידעתי עליו בכלל.
    ניסיתי דיקור סיני שזה כמו כוסות רוח למת.
    ניסיתי רפלקסולגיה שזה היה ממש כיף המסאז' ברגליים ותו לא.
    אני כבר רוצה לדלג על ההזרעות ולהגיע להפריות כבר לא איכפת לי אם יכאב או לא יכאב.
    תהיה אופטימית זה יבוא.
  • קודם כל זה שאין היום דם זה סימן מאוד טוב לא??? זה יכול להיות דימום של השתרשות,
    ומה זאת אומרת שגילו פגם בחצוצרה שלא ידעת עליו? אז איך הילד הראשון הגיע? ואיך הם גילו ע"י צילום רחם?
  • מתוקה שלי הכי חשוב לא להתיאש בכל התהליך הזה וזה בכלל לא משנה כמה תצטרכי לעבור - העיקר שבסוף תשיגי את הילד שחפץ בו ליבך.
    אז מה אם עשית 2 הזרעות, אני עשיתי יותר ובסוף זה הצליח....
    אסור להתיאש, רוב הזוגות מצליחים בסוף להכינס להריון, פשוט אצל חלק זה לוקח יותר זמן...קחי נשימה ותכיני את עצמך שזה פשוט לוקח זמן אצלכם...
    האמיני לי שכזה יבוא אחרי הדרך הארוכה שעברתם, זה יהיה מלא בעוצמות שלא ניתן לתאר, וזו תהיה התרגשות גדולה מהרגיל....
    נסי להתעסק בחייך בדברים אחרים שאת אוהבת ולא לרכז את המחשבות רק בנושא הזה...אם מצליחים זה מאוד עוזר להתמודד....
    זהו, רק רציתי קצת לעודד אותך...
    ובלי להכיר אותך אני בטוחה שבסוף - גם את תיהי בהריון...זיכרי את דברי
  • וואוו אשכולית המון תודה, באמת שאני בטוחה שזה יהיה שווה את כל מה שאנחנו עוברים.
    אני באמת אנסה לעשות דברים במשך החודש הזה שיעשו לי טוב ויגרמו לי קצת לשכוח מכל זה.
    תודה רבה לכולכן.

• היי אל תתייאשי..
    אני יודעת כמה זה קשה לקבל את השלילי והיום יומיים הראשונים קשים מאוד..
    רק שתדעי שאני את הבונבון שלי קיבלתי אחרי 4 הזרעות כפולות ואחרי ניסיונות של שנתיים..
  • להילוש שלום,
    כמרפא בגישת הביורגונומי, כל מילה מיותרת. קראי מכתב תודה שקיבלתי לאחרונה,
    כלשונו:
    יורם היקר,

הגעתי אליך לאחר יותר מחמש שנים של טיפולי פוריות שלא צלחו. הייתי מותשת לגמרי מבחינה נפשית וגם הרגשתי שחיקה גדולה מאוד בזוגיות. שמעתי מחברות על שיטת הביורגונומי ומצאתי את האתר שלך באינטרנט. במספר קטן של פגישות עזרת לי מאוד להתאושש נפשית ולהרגיש טוב יותר מבחינה פיזית. גם בזוגיות הרגשתי שיפור משמעותי. קיבלתי את הכוחות לא להתייאש ולהמשיך בדרך למרות הקושי הגדול. כחודשיים לאחר סיום הטיפול אצלך ההיריון נקלט ואחרי שמונה וחצי חודשים ילדתי שלישייה מקסימה! אני מודה לך מאוד על עזרתך בתהליך שעברתי ועל הכוחות המחודשים שקיבלתי בכדי להמשיך אותו ולהגיע לאושר המדהים הזה.

ס.ש.
    חדרה
    יורם גני
  • תודה לכולם על התמיכה הרבה, בהחלט שזה עוזר ומעודד.
    יורם תודה על ההצעה אני באמת אקרא באתר שלך להבין יותר במה מדובר.
    תודה רבה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה