אשמח לעצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות יקרות

אז ככה ביום שישי קיבלתי שוב מחזור מה שאומר שאנחנו מנסים כבר 9 חודשים
    ונכנסים לחודש העשירי לנסיונות...

אני ממש מתלבטת אם להתחיל בבירור יותר מעמיק אצל רופא על מצב העיניינים אם יש בעיה או לא.

בעקרון המחזור שלי סדיר אני מזהה את הביוץ בקלות,
    ההריון הקודם שלי נגמר בהפלה בשבוע 5 ונכנסתי ישר על החודש הראשון...ככה שכיבול זה נראה שעל פניו אין בעיה
    אבל עדיין ההריון לא מגיע וזה כבר מלא זמן

האם ה3 חודשים עד שתעבור שנה באמת יעשו את ההבדל,
    כי הרי הרופאים אומרים להגיע אליהם לבדיקה רק שתעבור שנה...

מה אתן אומרות?
3 תגובות
עמוד 1

• אני יכולה להגיד לך שאחותי ניסתה המון וגם כמוך חוותה הפלה וגם ביצעה גרדה
    והלכה לרופא לבקש בדיקות וכאשר היא חזרה עם הבדיקות היא סיפרה לו על איחור של שלושה שבועות ושהיא לא בדקה כי פחדה להתאכזב וב"ה יש דופק והכל תקין עד כה (טפו טפו בלי עין הרע שום בצל) אז אני חושבת שבתור התחלה תבקשי בדיקות דם למאזן הורמונלי ותראי שבע"ה את גם תכנסי להריון בצ'יק
  • הי חסויה המון תודה על התגובה

כנראה שאין ברירה מללכת לרופא להתחיל לברר את העיניינים...

נקווה שלא יקח יותר מדי זמן עד שההריון המיוחל יגיע
  • אני הולכת לרופא שלי בכל שאלה שיכוון אותי וירגיע אותי.
    בשביל מה הוא שם?חח ח :-) אין צורך להכנס להיסטריה אבל חשוב לבדוק בכדי שתרגישי יותר טוב עם עצמך ולא תחשבי על זה כל הזמן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה