הזרעה שניה נכשלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר ישי שלום רב,
    אני ובעלי מנסים מזה כשנה וחצי להרות ללא הצלחה, לפני כשמונה חודשים עברתי הריון כימי בצורה טבעית. אני כבר חודשיים בטיפולי הזרעות סבב אחד של איקקלומין והזרעה שניה עם פיורוגון- שתיהן נכשלו. שאלתי היא אם היה כבר הריון טבעי למה לדעתך ההזרעות לא הצליחו??
    אני אוסיף ואומר שהצילום רחם וכל הבדיקות אצלי ואצל בעלי נמצאו תקינות.
    תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    גם במצבים שבהם כל הבדיקות שאנחנו יודעים לבצע תקינות, אין ספק שיש בעיה כלשהי שמורידה את הסיכוי להריון. העובדה שהיה הריון ( אפילו רק כימי ) היא מעודדת אבל אינה מגדילה ת הסיכויים. אתם צריכים להיות מעודדים וסבלניים. התהליך יכול להמשך ולדרוש טיפולים נוספים ואפילו מסובכים יותר.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה