little מתוקה
אני כל כך מבינה אותך, ההרגשה שלך כל כך טבעית והגיונית
גם אני עוברת דרך לא הכי קלה ופשוטה , ורואה איך מסביב כולם בהריון, או כבר עם ילדים, אין לי חברות שאין להם ילדים או שהן בהריון מתקדם
וזה בהחלט לא פשוט
מה שכן אני יכולה לנחם אותך קודם כל לגבי הגיל שאחותי ילדה את בנה הראשון בגיל 33! ויש לה היום 4 ילדים שהקטן בן חודשיים (ילדה אותו בגיל 39) והכל היה תקין
ככה שכן גם אותי השעון הביולוגי מאוד מלחיץ (אני בת 28) , אבל צריך כל הזמן להסתכל על הדברים בפרופרוציות, אני כל הזמן חושבת על הדוגמא של אחותי לגבי הגיל ואומרת שהכל עוד פתוח לפני...
ולגבי ההפלות זה כל כך קשה וכואב, (אני עברתי הפלה טבעית אחת) אבל דבר ראשון יכול להיות שבאמת את סתם "קורבן" של הסטטיסטיקה ואין סיבה מיוחדת שהיו לך את ההפלות, ופעם הבאה ההריון יהיה ארוך תקין משעמם עם ידיים מלאות , ובכל מקרה זה טוב שהתעקשת ואת כבר עכשיו בבירורים ואולי ככה יוכלו לפתור לך את הבעיה
בכל אופן לגבי ההפלות רציתי לספר לך על אחות של חברה שלי שגם היו לה שתי הפלות והרופא המליץ לה לקחת אספירין (אני חושבת שבמינון המינימלי) עד שבוע 12 ככה וזה עזר...יש לה היום שני ילדים
בכל אופן אני מחזקת את ידיך, תרימי את הראש ותאמיני שגם הזמן שלך יגיע כי הוא יגיע!!!!!!!!!!1 והלוואי שבקרוב מאוד
אני מחזיקה לך המון המון אצבעות...ומאמינה מכל הלב שהכל יהיה בסדר
וגם את תזכי לחבק תינוק בקרוב מאוד