נפילה במצב הרוח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נמאס לי כ"כ!!!!
    נמאס לי שכולן סביבי בהריון, כל יום אשכרה כל יום אני שומעת על מכרה, חברה, אשה של קולגה בעבודה שנמצאות בהריון.
    ולכולן הכל פשוט וזורם והן בכלל לא חושבות שמשהו יכול להשתבש.
    נמאס לי.
    2 הפלות טבעיות בחצי שנה.

7 תגובות
עמוד 1
  • little מתוקה
    אני כל כך מבינה אותך, ההרגשה שלך כל כך טבעית והגיונית

גם אני עוברת דרך לא הכי קלה ופשוטה , ורואה איך מסביב כולם בהריון, או כבר עם ילדים, אין לי חברות שאין להם ילדים או שהן בהריון מתקדם
    וזה בהחלט לא פשוט

מה שכן אני יכולה לנחם אותך קודם כל לגבי הגיל שאחותי ילדה את בנה הראשון בגיל 33! ויש לה היום 4 ילדים שהקטן בן חודשיים (ילדה אותו בגיל 39) והכל היה תקין
    ככה שכן גם אותי השעון הביולוגי מאוד מלחיץ (אני בת 28) , אבל צריך כל הזמן להסתכל על הדברים בפרופרוציות, אני כל הזמן חושבת על הדוגמא של אחותי לגבי הגיל ואומרת שהכל עוד פתוח לפני...

ולגבי ההפלות זה כל כך קשה וכואב, (אני עברתי הפלה טבעית אחת) אבל דבר ראשון יכול להיות שבאמת את סתם "קורבן" של הסטטיסטיקה ואין סיבה מיוחדת שהיו לך את ההפלות, ופעם הבאה ההריון יהיה ארוך תקין משעמם עם ידיים מלאות , ובכל מקרה זה טוב שהתעקשת ואת כבר עכשיו בבירורים ואולי ככה יוכלו לפתור לך את הבעיה

בכל אופן לגבי ההפלות רציתי לספר לך על אחות של חברה שלי שגם היו לה שתי הפלות והרופא המליץ לה לקחת אספירין (אני חושבת שבמינון המינימלי) עד שבוע 12 ככה וזה עזר...יש לה היום שני ילדים

בכל אופן אני מחזקת את ידיך, תרימי את הראש ותאמיני שגם הזמן שלך יגיע כי הוא יגיע!!!!!!!!!!1 והלוואי שבקרוב מאוד

אני מחזיקה לך המון המון אצבעות...ומאמינה מכל הלב שהכל יהיה בסדר
    וגם את תזכי לחבק תינוק בקרוב מאוד
  • אני ממש מבינה אותך נשמה יקרה זה קשה
    הדבר שבכל אופן אני חושבת שנותר לך זה רק להיתפלל למלך העולם תאמינייייי לי שאת לא מאמינה כמה שזה עוזר הוא שומע....
    ואפילו מצטער על כל מה שאת עוברת אבל יש זמן מסויים שנכתב לך מתי את תהיי בהריון ולנו נותר רק לקוות ולצפות לישועה שלנו.....
    ובע"ה נזכה לשמוע ממך בשורות טובות עוד החודש.!

דעי לך 4 מפתחות בידי הקדוש ברוך הוא:

מ = מטר פ = פרנסה ת = תחיית המתים ח= חיים {זה ילודה}

• כשאני הגעתי לנפילה הזאת אחרי שראיתי את כולן מסביבי בהריון... נקלטתי... בע"ה גם אצלך.. אל תתייאשי זה בסוף יגיע!!!!

בשורות טובות...
  • hipi את מקסימה. תודה לך על מילות העידוד.
    אכן יש משהו בתוצאות בדיקות הדם שלי שיכול להעיד על קרישיות יתר ולכן אני הולכת למומחה לקרישיות יתר והפלות חוזרות ביום שני הבא. במקום מסויים אני אפילו מקווה שיתן לי אספרין ואולי אפילו קלקסן לדילול הדם, כי יש הפלות ועדיף שיגלו מה הבעיה ויתנו פתרון מאשר שלא יעלו על כלום וחס וחלילה אמשיך להפיל..

אדוה ממי - התגעגעתי.
    אני מתפללת כל הזמן, ומדבר עם הקב"ה..ואני יודעת שכל דבר בעיתו..
    גם להתחתן רציתי בגיל 25 ובסוף זה הגיע רק בגיל 32..
    אבל למה תמיד כל הסיבובים הללו אצלי??

• זה רק נדמה לך....כל אחד והחבילה שלו....לכולם יש בעיות....
    אחת רצה להיתחתן ולא מוצאת זיווג אחת יש לה צער גידול בנים אחת קושי בפרנסה אחת חולי השם ירחם..וגם אחת שקצת לוקח לה זמו להיקלט...אבל הניחום הכי חזק פה שברוך השם אין לך בעיה נשמה יפה את ניקלטת...אנחנו לא יודעים חשבונות שמיים אנחנ עושים את ההישתדלות שלנו ופה נגמר התפקיד שלנו מההישתדלות הקדוש ברוך הוא עושה את הכל!!!!

גם אני לפעמים אני חושבת יאווו זה כזה פשוט להיכנס להריון!!!!!! אז למה אצלייייייייי?? זה לוקח זמןןןן אין לדעת אנחנו קטנים בשביל להבין דברים כאלה אני רק מאמינה באמונה שלמה שמה שהקדוש ברוך הוא עושה הכל לטובה!!! אנחנו בסך הכל בובות על חוט יש מישהו שמכוון את הכל בחיים שלנו..מאז שנחרב בין המקדש כל השערים ננעלו חוץ משערי דימעה.........תבכיייייייייייייייייייי תבקשיייייי במילים הכי פשוטת שלך אבא אני רצה ילדדדדדדדדד!!!!!

שהשם יצליח דרכך!!!

• נשיקות אהובה שלי. את מדהימה!

• אל תתיאשי עדיין, היום הרפואה מאוד מתקדמת ואת עושה את הכל נכון בכך שהולכת להתייעץ, מבררת, בודקת... בקרוב יהיה בסדר. תאמיני שיהיה וכן יהיה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה