קופ"ח לאומית יגרמו לי לתלוש את כל השערות מהראש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה עצביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

שבוע שעבר האורטופד אמר לי לחזור עם להב אליו בתוך שבוע אם היא עדיין צולעת.
    עבר שבוע, הצליעה עוד קיימת, ולכן מהבוקר אני מנסה להשיג את המזכירות בסניף הראשי (כן כן הראשיייייייייייייי) בירושלים כדי שיקבעו לי תור דחוף (לבקשתו).
    לא עונים לטלפון, או שמתנתק.
    במשך 3 שעות ארורות!!!!

וואי אמאלה איך אני עצבנית וואי וואי - בא לי לצרוח, להרוג מישהו.

שונאת אנשים שמקבלים משכורת על כלום!!!!!!!!!!!! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!

עדכון:
    וואי זה לא אמיתי פשוט לא אמיתי....
    אני כל כך התעצבנתי שכמעט התחלתי לבכות מעצבים. אחרי 3.5 שעות הצלחתי לתפוס אותם, מראש הפקידה ענתה כאילו הפרעתי לה בסיגריה או בסוליטר.
    החצופה אומרת לי "אני לא יכולה לקבוע אין תורים להיום".
    אמרתי לה "זה ברור מאליו, אבל לבקשת הרופא אני מתקשרת על הבוקר (שלכם ככל הנראה) כדי לקבוע תור דחוף כי הילדה עדיין צולעת"
    הפקידה: "אז תדברי עם הרופא ב15:00 כשהוא מגיע"
    אני "אני לא רוצה לחכות לרגע האחרון כי אני באה ממעלה אדומים, זה תור דחוף בהוראת הרופא לא על דעת עצמי"
    הפקידה: "אז אל תדברי עם הרופא תגיעי וזהו"
    אני: "אבל אף אחד לא ייתן לי להיכנס בתור כשאין לי תור, אני לא אתחנן בפני אנשים ובסוף סתם אטרטר ילדה בת שנתיים במזג אויר כזה. הפקידה שבוע שעבר התקשרה לרופא ביקשה אישור וקבעה לי תור דחוף, למה את לא יכולה להתנהל ככה?"
    הפקידה: "אני לא יכולה לעזור לך"

וניתקה לי את הטלפון בפניםםםםםםםםםםםםםםםםם

אמאלה אמאלה אמאלה, כמה התעצבנתי, התחיל לכאוב לי בחזה מעצבים.
    חתיכת בת **** אוכלת חינם למה מי היא שתיתן לי שירות כזה מחורבן על חשבון הבריאות של הילדה שלי?!?!?!?
    וכל זה כי אני לא רוצה להיות הישראלי הטיפוסי המכוער ולהידחף בלי תור.

יו איזה תלונה היא תחטוף יוווווווווווווווווו באמת ליבי ליבי אתה היא התעסקה עם ההריונית הלא נכונה

16 תגובות
עמוד 1

• באמת יכול להטריף!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • מכעיס ברמות

אם זה היה עוזר במשהו הייתי ממליצה לשלוח מכתב תלונה לנציב תלונות הציבור עם העתק ליו"ר המאוחדת. האטימות והעצלנות של המערכות שאמורות לתת שירות מתסכלות אותי.
    כמה לקוחות שלי הגיעוט אליי ונתברר שויתרו על זכויות שלהם כדי לא להיתקל במוסד לביטוח לאומי, למשל.

וגם כשחייבים שירות -כמו מערכת הבריאות- תודעת השירות בקאנטים...
    אגב, גם בכללית המצב לא יותר טוב..

החלמה מהירה ומלאה ללהב.

אני הייתי הולכת פרטי למומחה שעובד בהסדר עם המושלם (במאוחדת) בהשתתפות עצמית בלבד, ולו רק בשביל השקט הנפשי, לוודא שהשבר במגמת החלמה ושלא נדרש טיפול כלשהו...

• וואי זה לא אמיתי פשוט לא אמיתי....
    עדכון:
    אני כל כך התעצבנתי שכמעט התחלתי לבכות מעצבים. אחרי 3.5 שעות הצלחתי לתפוס אותם, מראש הפקידה ענתה כאילו הפרעתי לה בסיגריה או בסוליטר.
    החצופה אומרת לי "אני לא יכולה לקבוע אין תורים להיום".
    אמרתי לה "זה ברור מאליו, אבל לבקשת הרופא אני מתקשרת על הבוקר (שלכם ככל הנראה) כדי לקבוע תור דחוף כי הילדה עדיין צולעת"
    הפקידה: "אז תדברי עם הרופא ב15:00 כשהוא מגיע"
    אני "אני לא רוצה לחכות לרגע האחרון כי אני באה ממעלה אדומים, זה תור דחוף בהוראת הרופא לא על דעת עצמי"
    הפקידה: "אז אל תדברי עם הרופא תגיעי וזהו"
    אני: "אבל אף אחד לא ייתן לי להיכנס בתור כשאין לי תור, אני לא אתחנן בפני אנשים ובסוף סתם אטרטר ילדה בת שנתיים במזג אויר כזה. הפקידה שבוע שעבר התקשרה לרופא ביקשה אישור וקבעה לי תור דחוף, למה את לא יכולה להתנהל ככה?"
    הפקידה: "אני לא יכולה לעזור לך"

וניתקה לי את הטלפון בפניםםםםםםםםםםםםםםםםם

אמאלה אמאלה אמאלה, כמה התעצבנתי, התחיל לכאוב לי בחזה מעצבים.
    חתיכת בת **** אוכלת חינם למה מי היא שתיתן לי שירות כזה מחורבן על חשבון הבריאות של הילדה שלי?!?!?!?
    וכל זה כי אני לא רוצה להיות הישראלי הטיפוסי המכוער ולהידחף בלי תור.

יו איזה תלונה היא תחטוף יוווווווווווווווווו באמת ליבי ליבי אתה היא התעסקה עם ההריונית הלא נכונה

• אבל באמת, אני יודעת שזה מעצבן כשאומרים את זה, אבל תשתדלי לא להתעצבן. את בכ"ז בהריון

• יו איזה עצבים זה יכול להביא
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אורטל הסניף התאום שלו בגידם (הרי זה אותו סניף פשוט מחולק לשני בניינים). דווקא אני מאוד מרוצה מהסניף במסילת ישרים - שם הגניקולוג שלי והפקידות בבריאות האישה והאחיות נורא אדיבות ונחמדות (בינתיים)

ושוב עדכון:
    בגלל שכבר הייתי ממששששששששששששששששששששש עצבנית אמא שלי אמרה שהיא מתקשרת להכנס באבי אביה. רק שלקח שעה וחצי עד שענו לטלפון. ואז החצופה הכחישה. אמא שלי הגיעה עד למנהלת של המנהלת בערך. שכמובן התנצלה... ונחשו מה? התקשרה לרופא וקיבלה ממנו אישור לדברי ותור לשעה 17:00 - ועכשיו יש חרא של מזג אויר ואני מתלבטת אם לצאת עם להב בכלל

• גם לי היה קטע עם קופת חולים (אחרת)שבגללו כמעט בכיתי בגלל הטמטום של הבירוקרטיה שלהם (בעצם, לא כמעט - בכיתי!). כל הקופות אותו הדבר - בכולן יש פקידות כאלו וכאלו וצריך הרבה מזל כדי ליפול על אחת שמבינה שבצד השני של הקו יש בנאדם.
  • זו******ה
  • חוצפנית

אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!
  • אני עבדתי בשני הסניפים.....שניהם אותו חרא
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]

• זה רק מצדיק את מה שאני אומרת!!!!
    בארץ הזאת רק במלחמות

• איזו חצופההההההה!!!!!!!!!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה