הי בנות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה שלומכן? אני מקווה שאתן זוכרות אותי....אומנם אני לא מגיבה לשירשורים ולהודעות...אבל אני נוכחת איתכן ואם כל הודעה וסיטואצייה שאתן עוברות...אני לא מגיבה כיוון שלא תמיד יש לי מה לומר...ורובכם הרבה יותר מבינות ממני...ככה נראה מפה...דרך המחשב שלי..
    כמו שאתן יודעות לפני כשנה עברתי לידה שקטה בחודש שישי..עברה שנה ורק לפני חודשים הרגשתי מספיק בשלה לנסות ולהכנס להריון...מאז שהחלטתי אני חוווה רגעים מאוד קשים חלומות חזקים על לידות הריונות ...המראות בחלומות קשים מנשוא...לפעמים אני קמה בבוקר וכל היוםחווה את החלום...ולמרות שרק חודשיים עברו מהניסיון הראשון להכנס להריון...ללא הצלחה לעת עתה....הרצון להריון ולילד\ילדה חזק עד כדי בכי בלי שום קשר לכלום...אני רוצה לציין שהריון עבורי היא תקופה מאוד קשה..גם דיכאון שלושה חודשים ראשונים בלי יכולת לתפקד...אפילו ללכת לעבודה...וגם בעיות של קרישיות ייתר שזו בעצם הסיבה להפלה בהריון הקודם...זהואני צריכה עידוד...מילה טובה ..או חיבוק ווירטואלי..ואצבעות....תודה לכן....

15 תגובות
עמוד 1
  • בטח שאני זוכרת אותך!
    אני זוכרת מה עברת...
    מקווה שאת מרגישה יותר טוב,
    קחי את הזמן שלך ותנסי להינות מהתקופה הזאת ולחשוב על התוצאה שבסופה.

מיטל
  • מה שעבר עלייך

ברוכה השבה

אמנם לא מכירה אותך (אני חדשה כאן, יחסית) אבל שולחת המון המוני חיבוקים

תשמרי על עצמך והקשיבי לגופך. אני יודעת שקשה לומר, במיוחד נוכח מה שעבר עליך, אבל תנסי גם להינות מההריון עצמו.
    שיהיה הריון מלא וקל, ושבסופו י/תתווסף לפורום נסיכ/ה

• בטח שזוכרת אותך

• לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • יואווווו כבר עברה שנה מאז? איך מהר אמא'לה
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • זוכרת אותך

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • יקירתי
    אני כל כך כל כך מבינה אותך, בשנתיים האחרונות איבדתי 5 הריונות, כולם היו הריונות טיפול יקרים (אני מטופלת IVF ) אבל הכמיהה והרצון לחבוק ילד נוסף, גורמים לי למצוא בעצמי כל פעם מחדש את הכוח לנסות שוב ושוב, המסע הזה שוחק ומייגע, והעובדה שלא ברור מתי יגיע סופו קשה מנשוא,אבל ברור לי שבשלב כלשהו זה יצליח, כי אין פשוט אין אופציה אחרת, הילדים שלי מחכים לי, ואני אעשה הכל עד שאגיע אליהם.
    אני מטופלת אצל פרופסור קופרמינץ (מומחה עולמי) שבדק את הקשר שבין בעיות קרישה להריונות בסיכון/ הפלות חוזרות, אם טרם היית אצלו אני ממליצה בחום לגשת לייעוץ.
    יקירתי מאחלת לך את מה שמאחלת לעצמי ימים של שקט ומשפחה ענקית ומאושרת.

• אני זוכרת אותך...קבלי מלא

אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!

• היי!!!!! מה שלומך???
    מאגר עבודות אקדמאיות מוכנות
    http://www.ubank.co.il?A=morang

• היי יקירה
    זוכרת את הסיפור שלך וכמובן אותך ואת הדר.
    אני מבטיחה לך שברגע שלא תחשבי על זה כמטרה זה יגיע
  • היי לירון, מה איתך??
    בטח שאני זוכרת..
    קודם כל-
  • תהיה חזקה יקירה ובקרוב אני מקווה שיהיה הריון
  • נשמע שמאוד מאוד קשה לך
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה