צחצוח שיניים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וואי כל בוקר סרטטטט נועם בת שנתיים וחודשיים לפני חודש בערך התחלנו לצחצח שיניים היא בחרה את המברשת..ויש לנו את כללללללל המשחות האפשריות אבל כבר שבועיים שהיא לא מסכימה בשום אופן לצחצח ממש נועלת את הפה ובוכה מה אני יעשה איתה?קראתי לה סיפור על צחצוח שיניים מברשת שיניים היא מפנימה אומרת כן כן מגיעים לצחצח והיא לא נותנת לי וזה ממש מעצבן לא בא לי לשחק איתה בכוח יש לכם רעיונות.?שיהיה נחמד יותר??
6 תגובות
עמוד 1
  • מה קורה?
  • קודם כל המון סבלנות....

יש המון שיטות וצריך כל פעם לגוון.

* אני קודם כל מבלבלת לו את המוח ומדברת איתו על מיליון דברים אחרים ואז הוא לא שמם לב לצחצוח ומרוכז בשיחה ובינתיים אני מצחצחת.

* סיפרתי לו את קריוס ובקטוס בכללי בזמן הצחצוח, ואז ספרתי לו שיש ספר כזה... אח"כ הלכנו וקנינו אותו.

* מצחצחת יחד איתו שיניים

* נותנת לו לצחצח לפני ואז שוב מדברת איתו בשביל לעשות את ה"פיניש"

* יש לו סוג של ויטמין שהוא לוקח בבוקר שמאוד אוהב, אז הוא יודע שמיד לאחר הצחצוח מקבל אותו (פלפלון)

* קנינו משחת שיניים של טום וג'רי שזו אטרקציה עבורו, וגם בטעם ענסים - אז בכלל מאדירים את הנושא.

* ליאם הלך פעם אחת עם אבא שלי לרופא שיניים, ואז למחרת אמר בבוקר שצריך ללכת לצחצח שיניים כדי לא ללכת לרופא שיניים ושקריוס ובקטוס לא יבואו.

ושורה תחתונה - לא מוותרים על הצחצוח, גם אם בא וגם אם לא מתחשק זה משהו שמוכרחים לעשות בבוקר, ברגע שתשרישי את זה לפחות בהתחלה בנעים, אח"כ זה יהיה ברור מאליו.

בהצלחה.
  • תודה....דווקא אחלה רעיונות שאת חלקם יישמנו אורלי אני תמיד אומרת לה שיהיה לה ריח טוב ואז הגננת תרצה לנשק אותה ...שלשום שאמרתי לה היא עונה לי"ריח?בושם"מדי פעם אני שמה לה איזה שפריץ של בושם היא מתה על זה...וaylkיש לנו את הספר יש טום וגרי אני מדבבת ומדברת אבל היא כ"כ מרוכזת בללאאא לצחצח אז בקושי מתייחסת..והיום היא הסכימה אבל רק אם תקבל מטבע של שוקולד...נו הבנת??גם זה יגיע...
  • אני מושיבה את שקד על הכיסא שלו ומבקשת לפתוח את הפה. לפעמים הוא זורם ולפעמים מתנגד.
    אם הוא מתנגד, אז אני מתחילה להגיד לו "אוי ואבוי יש לך ליכלוך על השיניים! בוא נצחצח אותן! בוא נוריד את הליכלוך..."
    אם גם זה לא עובד, אז אני משחקת איתו "איפה השיניים של שקד? אוי ואבוי הן הלכו לאיבוד!" בזמן הזה הוא מפנה את הראש לצד, ואז הוא מחזיר אותו ואני אומרת ממש בשימחה והקצנה "הנההההה השיניים של שקד!!!" והוא פותח את הפה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • עמרי מאד אוהב לחקות אותי

אז כשמגיע זמן צחצוח השיניים שלו, אני מבקשת ממנו שילווה אותי לאמבטיה, ואז אני מצחצחת שיניים (ומבקשת את "עזרתו" בלהחזיק את המשחה או המגבת) וכשאני מסיימת אני מודיעה לו שעכשיו תורו- והוא מצחצח בכיף (וזה תורי "לעזור" לו ולהחזיק משהו בזמן שהוא טרוד במלאכת הצחצוח).

הריטואל הזה טוב לערב, כשיש קצת יותר זמן, בבוקר בדרך כלל, כשאני ממהרת, אני נאלצת להאיץ בו.
  • תאמת שאצלנו ב"ה אין התנגדות, אבל גם אני אומרת אני רואה פה תפו"א וחביתה (לפי מה שאכל)

]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה