צחוק הגורל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי מתוקות שלי,

טוב זה התחיל להיות משעשע.....הייתי בחתונה אתמול נכנסתי לשירותים פגשתי שם חברה שבמקרה ממש במקרה טבלה איתי במקווה חודש שעבר ובמקרההההההההההההההה ממש במקרה מספרת לי שהיא בהריון חודש שנייי
    לא תתפוצציייייייייייייי????????? {מבפנים} ואני יהיה כנה כ"כ שמחתי בשבילה באמאתתתתת ממשש היא התחתנה לפני בחודש 6 אבל היה משהו שם שעקץ אותי...טוב פה זה נגמר... אחר כך ישבתי עם חברה בחוץ מגיע איזה בחור שאני וחברה שלי מכירות הוא קצת

9 תגובות
עמוד 1
  • אוי כמה שאני מכירה את השאלות הללו. זה הטבע הישראלי..
    באיזשהו שלב זה מפסיק..ואז את מתחילה לחשוב שאולי הם הפסיקו לשאול כי מבינים שיש בעיה..
    מאחלת לך שתכנסי להריון מהר, לפני שיפסיקו לשאול

• חחחחחח ממש ככה היא התחתנה 3 חודשים לפניי

• זה כל כך מוכר...
    לצערי אני סובלת מהדברים האלה באופן כמעט יומיומי...ואני ממש רגישה ולא הכי יודעת איך להתמודד עם זה

רק לפני כמה ימים, מישהי שעובדת איתי בהריון מתקדם התחילה לדבר שעות עם עוד שתי נשים אצלנו על איזה בדיקה שעברה, וחפרו שעות על ההריון
    ואני פשוט חיפשתי איפה אני יכולה לקבור את עצמי...הרגשתי כל כך לא קשורה לדבר שהכי הייתי רוצה להיות קשורה אליו בעולם....

והלוואי ובאמת תוכלי לא לחשוב על זה ואז להיקלט....

מחזיקה לך אצבעות לחודש מנצח
  • איפפפפפפפפפ
    איך זה מוכר לי..... פשוט לא להתייחס!!!!!!
    אני עובדת במשרד פיצי ואיתי יושבת בחורה בהריון מתקדם וכל היום היא מדברת איתי על העגלה שהיא קנתה וכמה הוא זז וכמה כואב לה וכמה וכמה וכמה
    וגם אותי לא מפסיקים לשאול נו מתי???? הכי פשוט זה לענות לא רוצה עכשיו
    ואז הם משתחררים :-)
  • אדווה אני ממש מכירה את התחושה גם אצלי זה כול הזמן קורה כשאני הולכת לאירועים באיזה שהוא שלב הפסקתי ללכת לאירועים והייתי שולחת את בעלי לבד כי היה לי מאוד כואב ועוקץ בלב שאני עדיין לא בהריון.....
    אבל חייבים לנקות את הראש להירגע לנשום עמוק ולא לחשוב על כלום...
    את האמת אני הייתי תמיד וזרת הביתה מאירועים בבכי וכאב לב נוראי עד שיום אחד פגשתי חברה שהיא לא מצליחה להיכנס להריון כבר 7 שנים שהיא אמרה לי שאני חיבת לשכוח מהכול ולא לחשוב על כלום פשוט להתרכז בעצמי ולחיות את החיים בצורה הטובה ביותר ולהנות מכל רגע אפשרי כי את הזמנים האלה היא אפשר להחזיר אחורה .....(חברה שלי לא הצליחה להיקלט 7 שנים ואז היא נסעה אם בעלה לתיאלנד ל-3 שבועות ושם היא נקלטה וברוך ה' עכשיו היא בחודש 8 והיא בהריון אם תאומים והיא אומרת שזה הכול האוירה השקט ושאף אחד לא שיגעה אותה והיא לא דיברה אם אף אחד חוץ מבעלה והייתה רק איתו 3 שבועות)
    אני מאוד מקווה לכלונו שהחודש הזה הוא יהיה החודש שלנו ושנרשום שאנחנו בהריון ...ואת חייבת לנשום עמוק ולא להתייחס תהני בצורה יפה שאת עדיין נהנית מהחיים.... כי אחר כך לא תיהיה לך הזדמנות

בעזרת ה' נעשה ונצליח...
  • שונאת אנשים עם חוסר טאקט!!!!!!!
    אוף!!!!
    עזבי אותך מה את מתבאסת מהם, סתם חטטנים....
  • אני מסכימה עם מרבלס,
    אסור לך להתייחס לשאלות האלה, כל הזמן שמים אותנו על ציר של זמן ואם דברים לא קורים לפי נקודת זמן, אז משהו לא בסדר.
    אז לא, הכל בסדר וגם אצלך!!!
  • אוחח איזה מרגיז זה אני שונאת כשזה קורה!!
    מצטערת בשבילך מאמי שהיית צריכה לעבור את זה :/
    בע"ה בקרוב תבוא הגאולה והישועה! אמן :)

והקוקו הזה מה נראה לו...חוצפן!
  • גם אצלי זה קורה..
    חברים מתחילים ללטף את הבטן ולשאול אם לא הגיע הזמן, ומה קורה..
    אבל באירועים בעיקר כשפוגשים את כל הקרובים רחוקים וזה מבאס שאת כל כך רוצה ואנשים עוד שואלים.. אבל שאני עונה להם שזה לא הזמן הם שותקים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה