היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מכינה ליאיר , לכבוד יום המשפחה פנקס קופונים אישי.. בכל פעם שיתחשק לו משהו ממני הוא נותן לי קופון ואני מכינה לו למשל: קפה ומאפה, אמבטיה מפנקת, מיץ סחוט טרי, מסאז'..
זרקו עוד רעיונות
11 תגובות
עמוד 1
טוב ישר עלי לראש רעיון כחול שאי אפשר לכתוב פה אבל את כבר מבינה את הרעיון...
- קימה בלילה על חשבונך - יום ללא קיטורים - ערב חופשי עם חברים - סלט מפנק/כל אוכל אחר שהוא אוהב - לקפוץ למכולת להביא לו פחית קולה (נגיד עבור בעלי זה נחשב וואחד צ'ופר)
כל מיני סינג'ורים קטנים ומצחיקים... הבנת כבר את הראש שלי... "..מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי, איך זה הפכת על פיו את עולמי.
לא יודעת את נפשי כי ליבי כבר לא חופשי, ככה נשביתי למה לא להודות..."
איזה רעיון מדליק!!!!!!! אין לי ממש רעיונות בשבילך. תנסי לחשוב על דברים שהוא ממש אוהב שאת עושה בשבילו...
איך את מכינה את הקופונים?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
לראות בטלויזיה/ סרט מה שהוא בוחר (ולנקוב בפרק הזמן)
שקט מהילדים- שאת תעסיקי אותם
אם יש משהו במשק הבית שהוא נוהג לעשות (אצלנו זה קניות)- שאת תעשי את זה במקומו
ומשהו נחמד- קופון ג'וקר- שהוא יבחר בעצמו! ככה יהיה מעניין
יש לי יש לי יש לי - ע"י הפנקס עבורו תכיני גם אחד עבורך בשבילו - שביום שישי ישטוף את הבית במקומך, שיעשה כלים וכו'
וואו איזה רעיון אפשר לתת גם ליום הולדת או יום נישואים הצעות
סליחה כן, אני עדיין דוגלת ביום האם
וואי!! ממש אהבתי!!!!!!!!
רעיון מגניב!!!! לבעלי יש יומולדת עוד שבוע וחצי.......... איך הכנת את הקופונים? מאגר עבודות אקדמאיות מוכנות http://www.ubank.co.il?A=morang
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו