אוף! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גם אני רוצה :(
    להרגיש את הבטן מתנפחת, להקיא ושיהיו לי בחילות ולדעת שזה לשם מטרה טובה ולא סתם בגלל נסיעה מסריחה..
    להתרגש בבדיקות...לגלות אם זה בן או בת, לקבוע תאריך לידה ולסמן אותו ביומן..
    להרגיש משהו זז בבטן, להרגיש את המבטים האלה שכולם מסתכלים עלייך..
    ובעיקר לחכות בלי סבלנות לאוצר שיצא..
    לחבק ולנשק ולבחור לו שם... ולהיות האמא הכי טובה בעולם.

כל יום אני מגלה מישהי חדשה בהריון..מזל טוב לכולם, אבל רק שלא ישכחו אותי..
    5 חודשים של נסיונות כושלים, ורוב הסיכויים שהחודש גם הלך כי לא זיהיתי עדיין ביוץ- לא בחום השחר ולא בהפרשות..

אוף, נמאס לי לחכות
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
6 תגובות
עמוד 1

• כ"כ מתחברת למה שכתבת, לכל מילה..
    גם אני רוצה...

• יפה שלי אני מבינה אותך ....אני עברתי אותך משום מה בסרגל מראה נשואה 4 חודשים אבל אני נשואה חצי שנה כבר אני מנסה חצייייי שנההה הוא לא שוכח אותנו חס ושלום הוא מחכה לרגע המתאים והמיוחל...אני אומר את האמת בעלי בא ומספר לי שיש לו אנשים בכולל ששלוש שנים מנסים ולא מצליחים וזה לא מנחם אותי ממש...אבל אמרה לי אתמול חברה חכמה שמאוד מאוד ניחם אותי והוריד לי את כל הלחץ היא אמרה לי אדוה תחשבי שאם היית מקבלת את זה לא בזמן שלך מאיפה את יודעת מה יכול לקרות? ותפעילי את דמיונך אני בכלל לא רוצה לחשוב על זה !
    וזה פשוט מה שעזר ליייייי להפסיק להיות בלחץ ולחפור על הריון ולחשוב על זה כל הזמן זה פשוט הנחית אותי על הקערקע ולהיות רגוע יותר לא לרדוף אחרי הביוץ לא לבדוק חום לא לקנות ביוצית מתי שיגיעה הרגע המיוחל מכל זה פשוט יקרה כהרף עין!

תהיי חזקה בקשר לביוץ עוד מוקדם להספיד..!

• אדוה תודה נשמה חיזקת אותי...
    אני מקווה שנקבל הפתעה החודש..כולנו!
    ובאמת כל דבר בא בזמנו...צריך פשוט להפסיק לחשוב על זה..
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
  • אין לך מושג כמה שאני מזדהה עם כל מילה ומילה שרשמת
    כבר 9 חודשים ארוכים אנחנו מנסים
    מה אני אגיד לך? עם כל האופטימיות די נכנסתי ליאוש

אני כן מאמינה שזה בסוף מגיע לכולן,
    לכן גם החלטתי החודש כמה שיותר להרפות למרות שזה מאוד קשה כמעט בלתי אפשרי אפילו...
    אבל בכל זאת לנסות, הרי הלחץ לא יקדם את המטרה הוא יכול אפילו לעכב

אומרים שלפעמים שמחכים למשהו הוא יותר מתוק שהוא מגיע, ויותר מעריכים אותו
    אני בטוחה שאת כבר בהחלט בשלב הזה...

מחזיקה לכולנו אצבעות שנדווח פה אחת אחרי השניה על הריון
  • סבלנות, כל דבר מגיע בעיתו....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה