יש לנו שעה ל........ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לניתוח ביום א' בשעה שש וחצי בבוקר צריך להיות באסותא כלומר ניקח אותה בשעת בוקר מוקדמת כזאת במונית וזה מעולה כי את הצום נעבור בלילה ביום א' הניתוח בבוקר אני אקח לה מעדן לאחר כך גבינה קטנה ושתיה יש שים הרי
    בדיקת דם אתמול עשיתי יצאה תקינה לגמרי לשם שינוי פעם ראשונה שכל הערכים בתוך הטווח

8 תגובות
עמוד 1
  • בטח שלהסביר, במוצ"ש - לא לפני, אלא אם כן היא שומעת שמדברים על זה.
    תסבירי לה מה עומד לקרות, שביום ראשון בבוקר תקומו מוקדם מוקדם, תסעו במונית לבי"ח, שם תחליפי לה את הבגדים שלה לפיגמה מאוד מיוחדת של הבי"ח, אח"כ תלכו ביחד וישכיבו אותה במיטה גדולה-גדולה - ואת כל הזמן תהיי איתה, ישימו לה על הפה מסכה כמו המסכה של האנילציה, והיא תרדם ואת תהיי איתה כשהיא תתעורר ותלטפי אותה ותחבקי אותה ואז קצת יכאב לה - אבל זה יעבור...
    ממש לפרט לה את כל מה שתעברו ביחד - פרט לניתוח עצמו עליו אין צורך לפרט כי היא תישן...
    בהצלחה
  • אז קודם כל שיהיה המון בהצלחה בניתוח!!!!
  • וואי בהצלחה לכן!!!
    שיעבור מהר ופעם אחרונה באמת!!
  • בהצלחה מאמי!

היא כבר בגיל שהיא מבינה = חייבים להסביר לה מה היא הולכת לעבור
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]

• בהצלחה מאמי.....ובנות 200 קריאת ורק 5 תגובות? בחורה רושמת לכן שיש ניתוח לילדה זה ממש לא יפה לענות רק למי שבא לכן לענות..ותאמינו לי זה ממש לא נעים להרגיש לא מקובלת כי זה הרושם שאתן נותנות לה כאן אני מהפורום השכן בכלל ואני מגיבה לה תמיד והיו מקרים שלא הגבתן לה בכלל..תחשבו על זה

• תודה למגיבות
    חוץ מזה נראה לי אני הולכת לעזוב כאן ולהתנתק לתקופה

• המון בהצלחה לדנדוש

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה