צריכה עצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    אני ממש מתלבטת לגבי גן לשנה הבא...היא תהיה בת 3:

או להשאיר במשפתחון לעוד שנה - הם יהיו קבוצה של 5 ילידים באותו גיל
    או לרשום כבר לגן עירייה (אין לנו גנים פרטיים)

אני בעקרון בעד המשפחתון - טוב לה שם,היא תקבל יותר תשומת לב (בכל זאת 5 ילידים לעומת 30), אין חופשות מוגזמות כמו בגני עירייה... אבל האם לגיל 3 היא לא צריכה כבר קבוצה גדולה?

מה אתן חושבות?

9 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שכדאי קבוצה גדולה יותר, אבל זה ממש לא מחייב, אין ספק שמקום קטן עם המון חום ואהבה וחברים טובים נותן יותר מבחינת בטחון להמשך החיים אולי תוכלו לשלב וכל יום ב-13:30, בסוף הגן, לעבור למשפחתון הזה כצהרון ואז היא תרוויח משני העולמות.
    בכל מקרה - אם את מחליטה להשאיר אותה במשפחתון - מומלץ לרשום אותה לחוג או שניים עם הרבה ילדים והרבה רעש, כדי שתדע גם על הסיטואציות האלה ושגן העירייה בגיל 4 לא יהיה לה שוק טוטלי.

• גם היום היא חצי יום במשפחתון - אין לי צורך בצהרון...

• משפחתון, בלי ספק
  • אם זה לחצי יום הייתי ממליצה לך להעביר אותה לגן עירייה,
    בעיני זה גיל שצריך הרבה חברים, הרבה פעילויות, הרבה חוגים

אני רואה על יותם כמה הוא לומד בגן.. זה לא יאומן.
  • גם אני ממליצה גן עירייה
    לדעתי שם לומדים הרבה יותר
    קרן
  • אני חושבת שיהיה טוב אם תעבירי אותה לגן. שתהיה לה הכנה "חברתית" לקראת גן חובה, שלא תהיה בשוק מכל הילדים ומזה שפתאום היא לא במרכז......
    כישורים חברתיים זה משהו שצריך ללמוד אותו וזה לוקח זמן...
  • אני הייתי משאירה עוד שנה.....
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אני אישית הייתי מעדיפה גן עירייה
    גם בגלל האינטרקציה עם קב' גדולה וגם בגלל התכנים....
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • הם רק 5 ילדים בכלל או רק 5 ילדים בגילה?
    לדעתי אם מדובר רק ב5 ילדים, היית מעבירה לגן עירייה. זה נראה לי לא מספיק בגיל הזה.
    אצל בתי (בת 3.5) הם משהו כמו 15 ילדים בגן ולפעמים יש לי הרגשה שזה מעט מדי.
    מתנות, משחקים וצעצועים לילדים במחירים הכי שווים!

http://www.yom-huledet.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה