יש פה מישהי שמבינה בפירוש חלומות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

8 תגובות
עמוד 1
  • ספרי את החלום

• shoot
    שרון.
  • טבעת נישואין שהולכת לאיבוד.... (זאת לא פעם ראשונה שאני חולמת את זה
  • http://www.dreams.co.il/index.php/dream/dream/action/d_list/id/20794
    מצטרפים ל YES תוך יומיים 072-2514350 מספר ישיר אליי
  • מיכל - תודה!
  • בגמרא יש חלק שעוסק בחלומות..
    "הרואה בחלומו...." ואז מה זה אומר. הרוב שם זה נגיד אם רואים חיות- אז מה זה אומר..

אני לא יודעת אם יש על טבעת ספציפית אבל אולי יש על משהו יקר ערך, בעל חשיבות..
    צריך לברר את זה.

בעלי כרגע עסוק בשביל שאני אבקש ממנו לעשות את זה..

בפירוש פסיכולוגי- זה נורא חשוב איך היא נאבדת, אם את רואה שהיא נופלת נגיד.
    איך את מרגישה עם זה שהיא נפלה ומה את עושה עם זה..

אפשר להגיד שזה יכול להעיד שאת מרגישה שמשהו בנישואין הולך לך לאיבוד אבל זה דברים שאת צריכה לברר עם עצמך..
    כל העניין הוא שכשאנחנו ישנים, מנגנוני ההגנה שלנו חופשיים יותר ומזרימים למודע דברים שחסמו במהלך היום- בצורת חלומות..
    בד"כ החלומות הם סיפוריים ולא תמיד קל להבין מה התת מודע רצה להגיד לנו בזה.
    אבל לפעמים אפשר להבין עם עצמנו שאולי זה משהו שאנחנו מדחיקים או מכחישים במהלך היום ובלילה יכול לזרום למודע בצורת חלום..
    או שזה סיפור שמעיד בכלל על משהו אחר!

יבנת?
  • פיתוש - יש הבדל בין "חלומות שווא ידברו" שזה כמו שאת אומרת שחרור של התת מודע שזה מתרחש בד"כ בתחילת הלילה (בגלל זה חלום שחרית הוא יותר נבואי - שזה אגב הזמן שבו חלמתי את החלום) לבין חלום נבואי שבנוסף לזמן החלום הוא גם מופיע יותר מפעם אחת.
    לגבי מה שהרגשתי בחלום - לחץ עצום! (אגב, במציאות כבר איבדתי את טבעת הנישואין שלי פעם אחת ובעלי קנה לי חדשה שנראית אותו דבר....). אני מחפשת אותה ומחפשת (בתחילת החלום הטבעת כבר אבדה כך שאני לא יודעת איך איבדתי אותה) ואני מוצאת כל מני טבעות אחרות מכוערות עם חלודה וכד' ולא מוצאת את שלי...
    אני לא יודעת אם יש לזה משמעות, אבל כל פעם שאני חולמת חלום עם קונוטציה שלילית ברקע נמצאים אנשים שהכרתי בעבר שניתקתי אתם את היחסים מסיבות שונות.
    בכל מקרה, כל פעם שחלום מטריד אותי - יש לי תחושה שיש לו משמעות.
    ובכלל, מה הסיכויים בכלל שאני אגיע לשלב החלימה בתור אמא שקמה איזה 10 פעמים בלילה?
  • יש אתר שנקרא "בית הרוחות", יש בו פורום פתרון חלומות.
    תרשמי לאתר, תספרי על החלום שלך בפורום פתרון חלומות, חשוב גם לרשום בת כמה את, כי בלי גיל לא יפתרו לך את החלום.
    הנה הקישור לפורומים: http://www.israghost.co.il/forum/index.php
    אמנם צריך להמתין לא מעט זמן לתשובה, אבל הוא קולע בפירושים שלו.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה