שינוי כיוון בבקשה עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני לא אחת מאותן נשים שמתכתבות כאן ,אבל אני מאוד נהנת לקרוא באתר את העצות שלכן.
    יש לי בקשה אני רוצה לשנות את תחום עיסוקיי ,ואני חושבת ללמוד במכללת צעד ראשון מדריכה להתפתחות תינוקות.
    רציתי לדעת אם משהי שמעה ,מכירה,או אפילו נמצאת בתחום ויכולה להמליץ לי על המשרה.
    האם המשרה לאחר הלימודים היא באופן עצמאי בלבד ,אם לא באיזה מקומות אפשר להשתלב
    תודה מראש לכולן
4 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שזו בדיוק השאלה שאת צריכה להפנות למכללת צעד ראשון.
    בכל מקרה - בהצלחה גדולה.

• אין לי מושג... רק רציתי לשאול אותך על השם שלך

• אמא שלי אוהבת את השם והיא בחרה בגירסה העברית שלשם יהיה פירוש כלומר "נתן לי".וכשאני הייתי קטנה בת 4 בערך ושאלו אותי איך קוראים לי הייתי עונה נתלי- שהפירוש אלוהים נתן לי מתנה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה