הריון שני - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום
    אני בת 24 אמא לילדה בת 2 , לאחר הלידה היה לי נורא קשה נפשית, הרופאה שלי נתנה לי כדורים מרגעים רסיטל וזה נורא עזר לי, עכשיו אני חזקה נפשית (לא יודעת אם זה בגלל הכדורים או מהעבודה שאני עושה עם עצמי) אני רוצה להכנס להריון בפעם השניה אבל יש לי חששות לגבי ההפסקה של הכדורים שאלתי אם יש כדורים דומים שאפשר לקחת בזמן ההריון? האם מסוכן כרגע להכנס להריון? האם המשך לקיחת הכדור או חצי כדור יפגע בעובר במידה ואני יכנס להריון?
    תודה לך
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אין חשש מכניסה להריון, ברור שעדיף להמעיט ככל הניתן בנטילת כדורים במהלך ההריון ובמיוחד בתחילתו. יחד עם זאת, רסיטל אינו מסוכן להריון וניתן לקחת אותו בהריון - כך שאם הכדור עושה לך טוב, עדיף איתו מאשר בלעדיו, בגם הריון. הדבר רק דורש השגחה ומעקב של רופא ילדים לאחר הלידה.

בברכה
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה