היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות אני רוצה לקנות מכונת כביסה+מייבש. בקרוב יתווסף עוד ילד כך שנראה לי שאקנה 7 ק"ג. יש המלצות לדגם מסוים? האם אתן מרוצות מהמכונה שלכן, איזה יש לכן?
תודה.
12 תגובות
עמוד 1
יש לי מכונה ומייבש של AEG.. הן מעולות ועושות עבודה מעולה כבר 6 שנים
מצטרפים ל YES תוך יומיים 072-2514350 מספר ישיר אליי
יש לי מכונת כביסה של קריסטל, פתח צדדי 7 קילו- אל תתקרבי אפילו. חרא של מכונה.
לי היו 2 מכונות דפוקות של קנדי וקריסטל והן לא החזיקו שנתיים. היום יש לי מילה ואין מה להשוות!! אם את רוצה להשקיע קצת זה שווה את זה. יש לי את המכונה כבר שנה וחצי ואיכות הכביסה מאוד גבוהה. יש את הדגם הפשוט שלא עולה הרבה אבל מאוד איכותי.
מיטל
לא יודעת על מה כן להמליץ לך, יודעת רק על מה לא להמליץ לך
קריסטל!!!! - תתרחקי כל עוד נפשך בך.
גועל נפש של מכונה. גבינה לבנה היא לא מורידה מהבגדים
וואלה, לא רק אני נתקעתי עם קריסטל...
גם אני תקועה עם קריסטל, וממש ממש ממש ממש לא מרוצה!!!!!!!!!!! אני מתה שהיא כבר תהרס לגמרי, רוצה לקנות חדשה 7 קילו!!!!
יש לי מייבש של וירפול, הוא מעולה!!!
שרית, אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!
יום נישואין
מכונה ומייבש של בקו כבר 6 שנים עם 3 כביסות בשבוע ועדיין מתפקד אל תקני מייבש של indesit !!!
יש מכונה של סימנס מעולה ומייבש של אינדסיט מעולה לפני זה היה לי קריסטל
ממש לא קריסטל!!! יש לי בוש ואני ממליצה! מייבש אין לי אז לא יכולה להמליץ... שבוע טוב!יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לי יש בוש... מאוד מאוד מרוצה.
גם מייבש וגם מכונת כביסה של בוש
לי יש מכונת כביסה 5 ק''ג של בקו כבר שנתיים ובנתיים מרוצה רק עם אני מעמיסה ממש היא לא סוחטת לי טוב וכול הבגדים פשוט שוחים לי במים אבל עם אני לא מעמיסה היא גם מכבסת וגם מייבשת לי אותם טוב יעני שימי בחוץ חצי שעה בשמש והכול יבש..אין לי מייבש