שאלה חשובה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב.
    הייתי אצל רופא נשים ושאלתי אותו לגבי כניסה להריון ששאלתי אותו מתי הביוץ שלי אז הוא אמר לי לא לייחס לזה חשיבות אלא לשכב כל היום ואני יכנס.
    האם זה נכון?
    בעקבות שאני ובעלי מעוניינים להביא תינוק אז כל פעם שאנחנו שוכבים על חושבת על תינוק אולי הפעם אני יקלט אי אפשר שלא לחשוב על זה במיוחד שאנחנו רוצים.
    מה אני יכולה לעשות כדי להימנע מלחשוב? אומרים שאם בלחץ אני לא יכנס אבל זה חזק ממני.
    תודה
4 תגובות
עמוד 1
  • מה שהרופא ניסה לומר לך זה שאת צריכה הרבה סבלנות. הממוצע לכניסה להריון הוא כחצי שנה. אם המחזור שלך סדיר את את יכולה לספור כ14 יום מהמחזור כדי לחשב את הביוץ(את יכולה להאזר במחשבון ביוץ באתר). מומלץ לקיים יחסים מספר ימים לפני ומספר ימים אחרי- יום כן יום לא. כמו כן יש בדיקת ביוץ שניתן לרשות אך הן לא תמיד מדויקת.
    בקיצור, צריך לעבוד על הסבלנות ולהנות גם מהתהליך. זה יקרה...
    בהצלחה
  • הרופא שלך הלך על בטוח "תשכבו וזהו"..ממש לא!!
  • לגבי הספירה של הביוץ או מחשבון באתר די היסתבכתי בזה כי המחזור שלי לא סדיר כרגע רק לפני 4 חודשים הפסקתי את הגלולות וכל פעם זה יצא בתאריך אחר בין 26 לחודש ועד 30 אז אני לא יודעת כמה ימין לספור כל 28 יום אני מקבלת או 30 לא יודעת
  • למה יום כן יום לא??
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה