כבר ממש מיואשת...:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לילה טוב
    אני חייבת לשתף בבעיה ממש קשה שיש לי בתקווה שתוכל לעזור לי בעצה שתקל על מצבי,
    אני בהריון ראשון בשבוע 10+, וכבר למעלה מחודש אני סובלת מבחילות נוראיות בליווי הקאות על כל דבר שהכנסתי לפה,(אפילו מעט מים...)
    בנוסף התחלתי לסבול מעצירות (שהבנתי שזה נגרם גם בגלל שאני לא מצליחה לשתות ולאכול)בקיצור מעגל קסמים נפלא...הגעתי למצב שאני פשוט שוכבת במיטה לא מתפקדת,זרוקה במיטה,ולא מצליחה לחזור לעצמי....
    קיבלתי מרופא הנשים שלי מרשם לזופרן בגלל הבחילות,וזה הדבר היחיד שעצר את הבחילות והצלחתי לאכול קצת ולשתות,אבל!! וזאת הבעיה שלי- שחלק מתופעות הלוואי הנוראיות של הכדור הזה זה עצירות!! ועצירות קשה,אז המצב שנוצר כרגע הוא שאני תוקפת בעיה אחת ויוצרת (בעצם מגדילה) בעיה שהייתה קיימת ורק החמירה ברמות שאני פשוט בוכה מכאבים ,אפילו נרות גליצרין לא עוזרים לי ביציאות,כבר למעלה משבוע לא הייתה לי יציאה איפלו לא קטנה...
    אני ממש עצובה ומיואשת...זה הריון? כל כך חיכינו לזה,ובנתיים לצערי אני ממש ממש סובלת...חייבת עזרה!

"תשועת ה',כהרף עין..."
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

יש עוד תרופות רבות למעט זופרן שיכולות לעזור במצבך, הן נוגדות הקאה והן אחרות, שמיועדות לטיפול במצבך, הקרוי היפראמזיס גרבידרום.
    כמובן שאינני יכול לייעץ בטיפול תרופתי דרך האתר.
    נסי לשוחח על כך עם הרופא המטפל שלך, על מנת לקבל פתרונות נוספים.

בברכה ובהצלחה
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה