לא יודעת??. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכולם!
    ביום חמישי הלכתי להתיעצות אצל רופא נוסף ברחובות הוא דווקא היה בסדר חוץ מזה שהוא לא בדק אותי וכלום יישאר העביר אותי לרופא לפיריון
    הוא נתן לבעלי בדיקת זרע במכון שפרה ולי הוא נתן בדיקות דם וUS וגינלי
    את האמת אני מפחדת ללכת לרופא פיריון אולי הוא ייאומר לי ששנה וחצי זה לא הרבה זמן לנסות להיקלט ושאני יכולה להמישך לנסות לבד
    הוא אני לא יודעת מה שהוא יגיד אני כול כך בלחץ מהדברים האלה
    אני פשוט לא יודעת מה לעשות יותר

בעזרת ה' נעשה ונצליח...
8 תגובות
עמוד 1
  • תקשיבי, שנה וחצי זה ממש מספיק כדי ללכת לרופא פריון. הממוצע הוא שנה אז חיכיתם מספיק..
    תחשבי על עצמך ועל בעלך קודם. ותתעקשי על שלך אצל הרופא. חבל למרוח את זה עוד... תחשבי ככה: אם ח"ו יש בעיה עדיף שיגלו את זה כמה שיותר מוקדם לא?...
    בהצלחה ותחשבי חיובי!
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
  • תקשיבי נשמה את לא חייבת להקשיב לי אבל לדעתי לא כדאי לך לעשות כלום.
    תחכי עוד חצי שנה עד שנתיים בד"כ זה הזמן.

חברה טובה שלי נקלטה אחרי שנה ו-10 חודשים כמעט שנתיים והכל טבעי והיא לא בדקה אפילו את הזרע של בעלה.

אם יגידו לך פתאום דברים תתחילי להלחץ ויהיה לך עוד יותר קשה להכנס להריון.

אני ממליצה עד שנתיים, בעזרת ה' לא תצתרכי כלום.
  • את האמת אני בלחץ לא קטן מכיוון שאחותי נשואה כבר 8 שנים ולא הצליחה להיקלט היא כבר עשתה הפריות וכלום היא לא נקלטת

בעזרת ה' נעשה ונצליח...
  • תשמעי אני הכי מבינה אותך בעולם!!

אחותי נשואה 5 שנים ועכשיו היא נקלטה ועשתה בסה"כ שלוש פעמים הזרעה והצליחה והיא כל כך פוריה וגם בעלה הזרע שלו חזק מאוד, זה לא קשור הכל היה רק מהלחץ היא בעצמה אמרה!

ואני גם הייתי לחוצה מזה בגלל אחותי אבל להבדיל אלף אלפי הבדלות על שתינו!!

אני נשואה שנה וחודשיים ומנסה גם בעזרת ה' נצליח החודש!
    אני אומרת לך אל תעשי כלום את סתם תילחצי!! תחכי עוד חצי שנה בסה"כ..

תהי באמונה הכל יגיע!!
  • לפעמים אין לאנשים זמן לבזבז, את תחכי עוד חצי שנה, תראי שאת לא נקלטת (מקווה שכן) ותתחילי שוב את כל הברדק של הבדיקות!
  • אני גם בעד ללכת לפחות לבדוק מה מצב העיניינים
    אם הכל תקין אצלך ואצל בעלך.

את האמת אני לא חושבת שרופא יגיד לך ששנה וחצי זה מעט זמן ושתמשיכי לנסות לבד,
    לפי דעתי רוב הסיכויים שיתחילו להגיד לך מה כדאי לעשות, ואיך מתקדמים

וכמו שsoshi אמרה, אין לדעת אולי בתוך כל התהליך הזה של הבדיקות תקלטי...

שיהיה המון בהצלחה
    ולמרות הקושי הרב, תמשיכי להחזיק באמונה שההריון שלך יגיע ובקרוב

שיהיה המון בהצלחה
  • מסכימה לגמרי עם שושי ו-hipi.
    אין לנו זמן לבזבז, זה רק מגביר את החרדות.
    גם הבדיקות לוקחות זמן..ולפעמים גם האבחנות..

• תודה רבה לכולן אני כול כך שמחה שהפורם הזה קיים כי את האמת ניסתי לדבר אם אחותי וזה לא הלך כול כך טוב כי יישאר שמעתי ממנה למה את צריכה את זה תחכי עוד שנה תמתיני את סתם בלחץ ......
    אני באמת מודה לכן
    את האמת את כול הבדיקות שלי כבר עשיתי אתמול הלכתי לעשות אולטרסאונד ובדיקות דם עשיתי הבוקר
    נשאר רק ללכת ביום שישי לעשות את הבדיקה של בעלי וזהו ובעזרת ה' שבוע הבא יש לנו תור לרופא מומחה לפריון .....כי אפילו הרופא נשים לא רצה כבר לראות אותי הוא אמר שהרופא הזה יוכל לעזור לי יותר
    אני באמת מקווה שזה ייעזור
    ובעזרת ה' שהחודש הזה יהיה החודש של כולנו ושה תבקר גם אצלנו...

בעזרת ה' נעשה ונצליח...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה