שכ"ל בגני עירייה - תעזרו לי להבין... - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תגידו, איך הולך התשלום לגני עירייה? ביררתי והמחיר הוא 770 ש"ח לחודש. בת'אכלס, זה יותר ממה שאני משלמת עכשיו, לגן של התמ"ת
15 תגובות
עמוד 1
לפי מה שאני זוכרת ויודעת אים את מגישה הנחה אז זה הולך לפי מספר הנפשות בבית וזהו אומר שאים יש לכם 3 ילדים ואתם 5 נפשות אז מתחת ל1500 ש"ח לנפש מגיעה הנחה ואים יש לכם יותר אז לא מגיעה. ואולי גם קצת פחות מ1500. צריך לברר כמה זה המינימום לנפש בדיוק.
אני לא מבינה איך את משלמת למעון פחות מ 770 ש"ח אם המשכורת שלכם בכלל לא מינימום
ולשאלתך, לפני ההרשמה מקבלים חוברת עם כל הפרטים וההנחות, לילד במעון יש הנחה של 10% וכו...
1500 לנפש? זה ממש מעט.... זה אומר 7500 ש"ח לחודש.
אני במקומך לא הייתי מוציאה אותה אלא אם כן אין קבוצת גיל שלה.
שמעי...אני במקום העבודה שלי כרגע, מתעסקת בזה. משרד התמת עובד לפי דרגות, כמהשיותר תעבדי ( יותר שעות ופחות כסף זה הכי טוב) ולפי משרד החינוך... כמה שפות משכורת יותר טוב במשרד החינוך הם עושים דרגה לפי 3 תלושי משכורת ומספר הנפשות.
לפי משרד החינוך, אם יש ילד נוסף( אח קטן) במעון שהוא עסק מורשה ויש לך אישור על רישום עם חותמת וחתימה.... על הילד בגן עירייה, יהיה לך עוד 10 אחוז הנחה.
ההכנסות לפי משרד החינוך, צריכטת להיות שלא ירד מ 4 אלף. אם למשל יש לכם 10 אלף (ברוטו) ואתם 5 נשפות... תקבלו דרגה לרעה ( הכוונה שלא תיהיה הנחה) דרגה 10 היא ששווה ל 759 ש"ח. מקווה שעזרתי
ד"א, אני רשמתי אל יעל עכשיו לגן עיריה, והתשלום שלנו יהיה מקסימלי
המחירים עלו סתם לידיעה...
מצטרפים ל YES תוך יומיים 072-2514350 מספר ישיר אליי