מה דעתכן על זה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני פונה אליכן בכדי לקבל תגובה אובייקטיבית.
    אשמח אם תוכלו לענות מבחינה רציונאלית ולא רגשית... (למרות שזה ממש קשה)

האם הייתן עוברות בשתיקה על הסעה מהגן הביתה ברכב "פרייבט" מאחר שרכב ההסעות שבק חיים?
    הנסיעה בפרייבט כללה 6 ילדים מאחורה, ילדה בת 4 מקדימה,
    ללא בוסטרים וכו'.

אין ספר שמדובר במעשה לא תקין, לא חוקי לא בטיחותי וכו'...

אך האם בגלל זה הייתן מוציאות את הילד/ה מהגן/לא ממשיכות שנה הבאה?

אשמח לתגובות, אפילו מפורטות.

תודה מראש לעונות.
9 תגובות
עמוד 1
  • לא הייתי עוברת על זה בשתיקה בשום פנים ואופן!
    מבחינתי אפילו פונה לאחראים

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • גועל נפש! הרי זו עבירה על החוק!
    רק המחשבה שמישהו יסתכן עם הבנות שלי ככה מעלה בי צמרמורת
  • מבחינה הכי אובייקטיבית - לא הייתי עוברת על זה בשתיקה בשום פנים ואופן!
    זה סיכון הילדים מתוך מודעות מלאה וזו עברה על החוק!!!!!!!!!!!
    האם זה משהו שקורה הרבה? ז"א סיכון הילדים

רציתי לכתוב שזו לא ניראית לי סיבה מוצדקת להוציא ילד מהגן, מצד שני מדור כאן על חוסר אחריות בסיסי - ואין כאן שום נסיבות מקלות!
    אפשר היה לבקש מההורים באופן חד פעמי לבוא לקחת את הילדים, אפשר היה להתארגן על בוסטרים, בכל מקרה זה בהחלט חוסר אחריות של מנהלי המקום ואם זה כאן היה כ"כ מודגש מי יודע איפה זה עוד נמצא שם....

• זו עבירה על החוק! וחוסר אחריות מוחלט!
    לא יודעת אם הייתי מוציאה מהגן על דבר כזה (אם אין מקרים נוספים של חוסר אחריות), אבל בהחלט לא הייתי עוברת על זה בשתיקה! הייתי עושה כזה בלאגן, שפעם הבאה לא יחשבו אפילו על משהו דומה...
  • אני לא הייתי מוציאה בגלל זה את הילדה מהגן, בתנאי שדבר כזה לא קרה בעבר.
    אבל בטוח שלא הייתי עוברת על זה בשתיקה!
  • לא הייתי עוברת לסדר היום, מזה הפקרות לקחת ילדים קטנים ולשים באותו בלי לקשור ובלי שום אמצעי בטיחות. אפילו דקה לא הייתי מסכימה לזה. פשוט מחדל
  • ברור שלא הייתי עוברת על זה לסדר היום!! הרכב התקלקל שיתקשרו להורים ויבקשו לבוא לקחת באופן חד פעמי!!!
    לא הייתי מוציאה מהגן אבל הייתי דואגת להעביר הלאה לדרג גבוהה ולהראות עד כמה זה לא מקובל עלי!

סתם בשביל להוסיף שתדעי שלפני שנתיים בערך באיזור שלנו מורה בתיכון רצתה לחסוך את ההסעה עם התלמידות שלה למקום קרוב אז היא עשתה הקפצות, והן לא דנחסו ברכב ולכולן היה חגורות אבל... בדרך הייתה תאונה ואחת הבנות נהרגה ו3 נפצעו קשה- בינוי והמורה נפצעה קל והיום היא במשפט שבסופו היא עוד יכולה להגיע לכלא.... רק כי היא עשתה טובה ורצתה לחסוך הסעה....

נ.ב אבא שלי חוקר ביטוח והוא יכול לספר על עוד מלא מקרים שנגמרו שלא בטוב....
  • תודה בנות.

אבל מה שהולך "להדליק" אתכן עוד יותר,
    שמדובר בבעלים של הגן.

הוא עושה את ההסעות והוא ביצע את המחדל הזה.
  • גם אני לא הייתי עוברת על זה בשתיקה...
    אבל לא הייתי מוציאה את הילד/ה מהגן.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה