שאלה דחופה לגבי ערכים והתאמתם לזקיקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר ישי שלום,

במעקב זקיקים היום מס' זקיקים בשלים (מ-20 מ"מ עד 23), ועוד מס' זקיקים בדרגות ביניים, של בין 14 ל18. סה"כ לפי מה שזכור לי כ-9 - 10 זקיקים.
    תוצאות בדיקות הדם מהיום:

LH = 1.1 IU/L

E2 = 10873

PROGESTRONE = 3.5

כמו כן נמצאו באולטרסאונד ציסטות בצוואר הרחם (לפני מס' ימים מתמחה אמר שהוא רואה ציסטות ברחם עצמו, היום הטכנאית אמרה שזה בצוואר הרחם).

השאיבה תוכננה ליום ד', אך לאחר הגעת בדיקות הדם נאמר לי שבגלל האסטרדיול כל כך גבוה אז כנראה המדידה של האולטרסאנד לא נכונה, והשאיבה תוקדם ליום ג', השבוע.

אני מעוניינת לדעת האם ציסטות ברחם או בצוואר הרחם יכולות לייצר גם הן E2, ולמעשה להטות את התוצאה?

בתודה,
    לימונית.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    לציסטות בצואר הרחם אין שום קשר לתהליך. הן אין מושפעות מההורמונים ואינן משפיעות עליהם

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה