כאבים מוזרים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    יש לי שאלה השבוע אני צריכה לקבל מחזור או שאתבשר בבשורה טובה שתבוא עם איחור של המחזור.אז ככה אין לי סימנים מובהקים ואני יודעת שלא כולן יש להן תסמינים אבל יש לי כאבים ממש מוזרים בבטן התחתונה ואף פעם לא היה לי כזה לפני מחזור,זה יותר דומה לכאבים של ביוץ שידוע לי שהיה לפי ערכת ביוץ(לפני שבועיים),כשעשיתי פיפי אז זה כאב.
    המחזור שלי סדיר כך שידוע לי שאני צריכה לקבל השבוע.
    האם הכאבים האלה קשורים איכשהו להריון?מישהי חוותה אותו דבר???
    תודה,
9 תגובות
עמוד 1
  • סימפטומים של הריון זה כמו כאבי מחזור, זה אותו דבר!! כמובן רגישות בחזה, ואפילו יכול להיות דימום קל...
    הכל יכול להיות עם עשיתם שיעורי בית
  • כן כמו ששושי אומרת, הכל אותו דבר הסימפטומים כמו לפני מחזור,
    לא רוצה לאכזב אבל גם לי היו פעם ראשונה כאבי מחזור בבטן התחתונה לפני שהייתי אמורה לקבל ובסוף קבלתי.

וזה היה הרבה לפני כך שהייתי בטוחחה שזה הריון כי בחיים לא היו לי כאבים.
    אל תצפי יותר מדי שלא תתאכזבי אבל תקווי שכן! :)

בהצלחהה...
  • היי ,

לי בהריון הראשון היו סימנים שחשבתי שכל רגע אני מקבלת מחזור , היו לי כאבי בטן חזקים ודימומים חלשים ובסוף זה היה הריון
    כל אחת מקבלת את זה בצורה שונה , לכן המלצה שלי תחכי לפחות יומיים לאיחור של מחזור ואז תעשי בדיקת דם
    בשורות טובות אמן
  • תודה לכולכן על השיתוף והעידוד!
    אני עדיין מחכה אני צריכה לקבל ביום שבת,עדיין יש לי כאבים בבטן תחתונה ממש מוזר
    אני משתדלת לא לצפות יותר מידי...
  • עידכון!!!
    אז ככה המחזור שלי מאחר בשלושה ימים,לא עשיתי שום בדיקה כי אני לא רוצה להתבאס כבר קרה לי לפני חודשיים שהמחזור שלי איחר בחמישה ימים ואז קיבלתי,בד"כ המחזור שלי סדיר.
    בכל אופן אני מחכה למחזור שיגיע החזה שלי די כואב אבל אין לי תופעות מיוחדות כמו בחילות,אולי קצת עייפות אבל זה ברגיל אצלי.
    מה אתן אומרות לחכות עוד כמה ימים?לעשות בדיקת דם/או בערכה?
  • תעשי בדיקה!! תתחילי בבדיקת הריון ביתית ותמשיכי משם

• קודם כלל אם המחזור שלך סדיר בד"כ וחודש שעבר איחר וגם הפעם,
    גם אם תקבלי החודש, תדעי שהגוף שלך מכין עצמו ומחפש הריון!!
    לפי מה ששמעתי, ברגע שמתחיל לאחר אחרי חודשיים שלושה נקלטים

הכל אינדיבידואלי עוד פעם, לא לצפות יותר מדי, אבל להמשיך לקוות
    בסוף זה יגיע

בהצלחהה לכולנו החודששש אמן ואמן בשורות טובות!
  • אז מה זה אומר אדווה,שהתרחשה התעברות וזה לא נקלט?מה זה אומר שהגוף מכין עצמו?מה קורה בעצם למחזור?כמו סוג של הפלה טבעית??
    עדיין לא עשיתי בדיקה...
  • לאא מה פתאום הפלה טבעית!!!

מה שקורה זה שהגוף מתחיל לקלוט את הזרע והוא מחפש הריון,
    זה תהליך כזה שהוא עובר עד שהוא קולט אותו לגמרי ואת מתעברת!

הגוף מכין את עצמו לעוברי שלךך!

זה סימן טוב
    אז גם אם לא החודש, תהי בשמחה, זה קרוובב מאוד!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה