היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
דבר שלא נראה לעין יש בו ברכה.זה לא כולל את בנות הפורום הן דווקא תמכו בך.מנסיוני בהריון האחרון שיתפתי את כולם ובשבוע 5 זה נפל היום אני בשבוע 8 בה" בנות הפורום ובעלי יודעים וכמובן רק משפחתי בהצלחה
אתן היחידות שיודעות אפילו לא סיפרתי לבעלול....
איך לא ספרת לבעלול???????????????????? דברים כאלה משמחים חייבים לשתף!!! ובכלל איך את מחזיקה מעמד עם סוד כזה גדול
אני מפחדת לחשוב על זה רוצה לראות שיש דופק.
את לא רוצה לספר לבעלך עד הדופק????
מה??...... זה שלכם ביחד והוא צריך לדעת ולשמוח כמוך....
את חייבת לספר לו...זה יקרב ביניכם!! לדעתי באמת כדאי לך לספר לו! תלכו לחגוג את זה ביחד באיזו מסעדה ותרימו כוסית. תנצלו את הזמן עד שה תגיע
אני מבינה שאתם קצת בשוק... בעלי כרדע בהר דב ויחזור רק עוד שבוע לא רציתי לספר לו בטלפון... אני יודיע לו אל דאגה אני רק מפחדת לאכזב אותו עד שלא יהיה דופק. באיזה שבוע אתן ממליצות ללכת לבדוק?
תלכי בשבוע 7 לבדוק דופק. אבל בלי קשר, לדעתי ספרי לבעלך, גם אם זה בטלפון, אולי תמצאי דרך משעשעת או מרגשת לעשות זאת, אתם בטיפולים- הוא לא שאל מה יצא בבדיקת בטא? או שהוא חושב שהטיפול נכשל?
יופייייייייייי
מזל טוב מותק! אני כול כך שמחה לשמוע.... כול כך מגיע לך!!!!!!!!!!!!!!!!! הלוואי וההריון הזה יוביל אותך לדרך חדשה ............ מאחלת לך את כול הטוב שבעולם
צמרמורת!!!! היום נכנסתי לבקר כאן.. הייתי כאן שניסיתי להכנס להריוןן ואני זוכרת אותך את דינה1ואת שויה אין לך מושג כמה אני שמחה בשבילך. הריון ארוךךךך משעמממממממממממם אני מקווה שהן הצליחו להכנס להריון..אמן! בהצלחחחחחחחחחחחה
אני אמא לתינוקי מקסים בן 4 וחצי חודשים..
אגב אי יכולה להמליץ בחוםם על דוקוטור ברקוביץ של לאומית- לא רופא שלי אבל אחד המוצלחים