timango וכולן:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעזרת ה' נפתחת אצלי בבית סדנה להנחיית הורים(ראיתי שחיפשת timango )

הסדנא תערך בימי ג' בערב, בין השעות 20:00-22:00. 7 מפגשים.
    מחיר ליחיד:550 מחיר לזוג:800

האישה שמעבירה את הסדנא מדהימה!הייתי אצלה בסדנא דומה בקיץ, שם לימדה :"איך לשרוד את החופש הגדול" והיא פשוט שינתה לי את השקפת החיים לגמרי! פשוט מדהים!(אין לי שום רווח מזה אגב..)כל משתתף מקבל חוברת עבודה עצמית עם ליווי לאורך כל הדרך..

בכל מקרה, נשארו כמה מקומות פנוים, חשבתי לעדכן גם כאן...

מי שמעונינת יכולה לשלוח לי מייל

[email protected]
7 תגובות
עמוד 1
  • וואללה...ממה אנשים עושים כסף חחחחחחחחחחחחח
  • לא כולם כמוך מרינה
  • קיימת גם אופציה שלישית לשלם ולא להיות הורים טובים יותר .
    http://www.holdthatpic.com/
  • 550 שח בשביל לגלות איך לשרוד את החופש הגדול? חחחחחחחחחחח
    מה קשר בכלל להיות הורים טובים או לא?

אני מציעה להשקיע את ה550 שח ולקנות כרטיסיה לבריכה עירונית לדוגמא...אני מבטיחה- מאוד עוזר ב"הישרדות" של חופש הגדול
  • מרינה אבל כייף בעבודה הזאת שמצד אחד את מרוויחה כסף מצד שני אחריות לטיב העבודה או הצלחה במקרה כזה לא קיים בכלל . אין לך שום פרמטר של בקרת איכות .
    יש לי עוד טיפ לשרוד חופש גדול ..... כמו רוב הדברים מדובר על עניין מתוכננן ולא ש"נופל" בהפתעה אז בשקת נתן לתכנן לעניין הזה מראש כולל עניין כלכלי . ואז לא צריך לשרוד .
    http://www.holdthatpic.com/
  • חחחחחחחחחחח בקרת איכות

אלינקה

זאת גניבה לאור יום...
  • תודה שרית!

אני יותר בקטע של סדנת חינוך, לא בקטע של להעביר את החופש....

יש לי שאלות חינוך עקרוניות, בשביל זה ביררתי!

אבל תודה בכל מקרה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה