בוקר טוב בנות. איזה שבוע מסוייט - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות!
    קצת נעלמתי (למי ששמה לב...)

-אזהרה- שיתוף-
    היה לי טיפול שורש שהסתבך (מסתבר שבפעם הראשונה הרופא שכח להוציא את כל העצב ונשארו לי מתחת לסתימה הזמנית חלקי עצב חשופים) וזה היה כאבי תופת...

אח"כ הוא הוציא וחיטט וזה כאב!

אני כבור שבוע על כל משככי הכאבים שקיימים (שלא עוזרים) בלי יכולת ממשית לאול/ לשתות/ לדבר, ולמעשה חסרת כוחות.

הכי מצחיק- הוא אומר לי קטן עליך הכאב (בשלב הזה רציתי לחבוט בו) "אבל עברת צירים". אמרתי לו- "כן, אבל הצירים באים והולכים. זה נשאר!!!"

בקיצור, היום יותר טוב.

התגעגעתי. ניסיתי להיכנס אבל לא היו לי כוחות..

מה חדש אצלכן?

ואגב, עמריקי שלי מתחיל ממש להתקדם עם הדיבור (אמנם קצת לא ברור) אבל רואים שיפור מיום ליום.. אולי באמת דאגתי סתם מוקדם מדי...
16 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי שגם אצלי זה ככה עכשיו
    כואב לי איפהשעשו לי תטיפול שורש
    לפני 3 שנים יו אם את אומרת שיש כאבים אז
    אני לא רוצה ללכת
  • אחרי 2 לידות ללא אפידורל אני חושבת שאני יכולה להרשות לעצמי להגיד שאין כמו כאבי שיניים!!!!! וואו, לפני כשנתיים גם היו לי כאבי תופת - שן בינה, ואני זוכרת את עצמי יושבת במיטה באמצע הלילה ובוכה כמו ילדה קטנה. לבסוף עשו לי עקירה כירורגית.
    אז אני בהחלט יכולה להבין מה עבר עלייך יקירתי, העיקר שאת אחרי
  • לא, רינתוש, לי היה כאבים כי הוא פשוט לא ניקה את כל המקום כראוי לפני שסתם..

אצלך זה לא העניין, לדעתי, אם הסתימה קיימת כבר 3 שנים.

אולי יש לך דלקת.. כדאי שתלכי, כדי שהמצב לא יחמיר.

ברגיל כל מי שדיברתי איתו אמר לי שזה לא אמור לכאוב, ככה שאני לא מאמינה שיכאב לך. מה שבטוח, לא כדאי לדחות את זה...

• אורלי, זה בדיוק מה שעשיתי.. ישבתי ובכיתי...
    תודה
  • אני שונאת רופא שיניים
  • איזה הערות מטופשות יש לו!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • יש לי רק סתימה אחת בגלל בני ששבר לי שן אבל לא נעים העניין הזה בכלל . בקושי שיינית אני שורדת פעם בחצי שנה .
    רק בריאות

http://www.holdthatpic.com/
  • איזה סיוט!
    החלמה מהירה
  • נשמע נורא
  • הייתי אומרת לו "למה אתה יודע מה זה צירים?" - חצוף
  • שונאת רופא שינים

• וואייייי איזה מסכנה!

בטח ששמנו לב
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אני ממש מפחדת מרופאי שיניים

• לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • תודה בנות
    כרגיל, אתן נהדרות.

טוב. אז לאחר שבשבוע האחרון הסתובבתי כמו קרמר מסיינפלד עם פה מורדם רוב הזמן (רק חבל שלא הזמינו אותי לארוחה לכבודי עם איזה ידוען חתיך, למי שזוכרת את הפרק ), סוף סוף לא כואב לי!
    התקינו לי סתימה זמנית ובחמישי הקבועה.
    וזהו- נגמרה אופרת הסבון הזו

תודה על החיבוקים
  • תרגישי טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה