ורדים - כנסי בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    רציתי לשאול אם עשית את ה- IVF עם וייסמן, או פרטי
    אני לאחר הזרעה חמישית שנכשלה, שוקלת לעבור לרופא פרטי
    אנחנו גרות באותו איזור, אולי את יכולה להמליץ על רופא פרטי באיזור?
    תודה
7 תגובות
עמוד 1
  • היי שוב מאמי.. וסליחה על ה "הידחפות"....

מאיפה את?? אומנם לא פרטי אבל...
    ממליצה בחום על המחלקה IVF בקפלן... צוות מקסים ...
    ואני ב"ה את הטיפול השני והמנצח עשיתי שם..

בהצלחה...
  • היי לואיזה

את ההפריות עשיתי אצל רופא פרטי,פרופסור זיידמן(אולי שמעת?)
    אחרי הזרעה שלישית נשרבתי והחלטתי שזהו אין יותר הזרעות וויסמן לא הסכים אז עברתי לפרטי.

פרופסר זיידמן יושב בתל אביב,הוא עובד עד 24 בלילה בערך כך שלא חייבים לסוע בשעות עמוסות. פגישה ראשונה עולה 850 ש"ח ויש החזר מהקופה 80%
    פגישות הבאות 650 ש"ח-3 פגישות יש החזר(אפשר 3 עליך ו3 על בעלך שששש

• ורדים צודקת... אני את ההפריה הראשונה והמאכזבת
    עשיתי אצל פרופסור משיח (פרטי ) המפורסם
    והוא ביקש כסף (והרבה )על השאיבה והחזרה
  • היי חמודות,

תודה על התשובות. בינתיים כנראה שעניין ה IVF "בוטל" כי עברתי לרופא פרטי שלא חושב שזה הכיוון בכלל ורוצה להמשיך איתי בהזרעות
    (יש לי ילדה שהגיעה טבעי - רק עם מעקב)
    בכלל החודש אני אהיה עם גלולות כי יש לי ציסטה שמפריעה וננסה להעלים אותה, ואח"כ התכנית היא לעשות הזרעה.
    שמעתי על הרופא הזה ממישהי שכבר נכשלה ב- 3 IVF והוא "החזיר" אותה להזרעות והצליח... אז אני רוצה לתת צ'אנס לתהליך שמבחינתי הוא יותר עדין לגוף.
    אני באמת מאמינה שאני יכולה להיקלט בדרך של הזרעות
    זהו... אז תודה על התשובות ואם בכ"ז חלילה וחס נצטרך IVF אני באמת אשקול לגבי זיידמן כי שמעתי עליו רק דברים טובים.
  • בהצלחה

• בהצלחה מאמי....
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי ורדים
    פרופסר זיידמן יושב בתל אביב,הוא עובד עד 24 בלילה בערך כך שלא חייבים לסוע בשעות עמוסות. פגישה ראשונה עולה 850 ש"ח ויש החזר מהקופה 80%
    פגישות הבאות 650 ש"ח-3 פגישות יש החזר(אפשר 3 עליך ו3 על בעלך שששש)
    הוא מדהים,אנושי,נחמד,מקצועי...
    ושאיבות והחזרות הוא לא גובה בכלל כסף(הרבה מהרופאים כן גובים)

אני כאן לעוד שאלות

מצרפת לך את הפרטים של זיידמן . בהצלחה .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה