אני מוכנה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לאחר חודשיים בדיוק היום התחלתי לקחת כדורים לזירוז המחזור.
    יאללה לעבוד!!!
    אנרגיות חדשות, הפתעות חדשות ומי ייתן- בשורות טובות!!!
    מאחלת לכולן שהחודש ייצא - ח-י-ו-ב-י!!
    קרן
14 תגובות
עמוד 1
  • Cהצלחההההה

• היית אצל הרופא? מה הוא אמר?
  • שנשמע רק בשורות טובות
  • אמןןן בשורות טובות לכולנו החודש - חיוביי!!

בהצלחה תתחילי לקחת, ותוסיפי חומצה פולית גם בשביל העובר (צריך לקחת שלושלה חודשים לפני) וגם זה טוב לקיצור המחזור :)
  • הייתי אצל הרופא ביום ראשון, הוא היה קצת מוזר.
    נתן לי מרשם לזירוז המחזור ובמקביל גם מרשם לאיאקלומין שלוקחים ביום השלישי של המחזור.
    שאלתי אותו אם לקחת את הכדורים לפרופיל הריון כבר במחזור הקרוב והוא אמר לי שעדיף לחכות למחזור הבא... שאלתי אותו ואם שוב לא יגיע? הוא ענה: אז קחי עכשיו ואני כבר אדע לחשב... מה זה אומר?!??!

מזל שאני נמצאת די הרבה זמן בפורום הזה ואני יודעת לשאול את השאלות הנכונות.
    תודה רבה בננות על הכל
    קרן
  • הי קרן

קודם כל שמחה שהיית אצל הרופא והעיניינים מתחילים לזוז...

אני לא בטוחה , אבל נראה לי שהוא התכוון לזה שתתחילי לקחת כבר עכשיו ואם תכנסי להריון אז הוא כבר ידע לחשב את גיל ההריון לפי אולטרסאונד
    אבל אני ממש לא סגורה על זה...
    בטח שאר הבנות יגיבו וידעו יותר

• היי קרן

גם אני הייתי היום אצל רופאת הנשים וכמובן אין הריון
    היא בדקה לי את הרחם יסודי גם עם אולטראסאונד ואמרה שאין ב"ה שום ציסטות והכל נראה תקין
    היא נתנה לי כדורים לזירוז המחזור ואז לעשות פרופיל הורמונלי לראות אם יש ביוץ ואם לא אז היא אמרה שאני אחזור אליה נראה כבר מה עושים
    איך היא אמרה לי : " אל תדאגי את תכנסי להיריון" אז אני לא דואגת
  • תודה בנות על העידוד והתמיכה.
    אנחנו חייבות להשאר אופטימיות ושנזכור שכל דבר מגיע בזמנו.

חסויה- כבר אמרתי שאנחנו ממש תאומות? נמצאות ממש באותן השלבים ועוברות אותו הדבר.. :-)

שבת שלום לכולן ובשורות טובות
  • רק לי זה יכול לקרות,
    ביום המשוער של הביוץ, בעלי במילואים...
    אוווףףףףףף....
    הוא חוזר יומיים אחרי...
    איזה מבאס!

שיהיה לכולן שבוע מקסים עם בשורות משמחות
  • תבדקי את הביוץ עם ערכות ביוץ
    וגם לפי הפרשות יכול להיות שזה יתאים לזמן שבעלך יחזור מהמילואים...

וגם אם הוא יהיה יומיים לפני זה גם יכול לעזור, כי הזרע יכול להישאר 48 שעות בגוף האישה

בכל מקרה מחזיקה לך המון אצבעות שזה כן יסתדר
  • HIPI תודה רבה
    אני קודם אקבל את המחזור המיוחל ואז חישוב לפי 14 ימים.
    אם היום ייצא בזמן שבעלי במילואים אני לא אתחיל לקחת את האיאקלימין עבור בדיקת הזקיקים...
    מקווה שהמחזור יתעכב כמה ימים
    שבוע מקסים
  • KKD אמנם אני לא מהפורום הזה אבל נכנסת לעקוב ו"לחטט". לגבי בעלך שבמילואים, אני יודעת שאפשר לבקש שישתחרר הביתה לכמה שעות בגלל הסיבה הזו...
    שווה לנסות. חבל לאבד אפשרות יקרה של ביוץ. מה שעוד איקקלומין אפשר לקחת רק 3-4 פעמים אח"כ כבר מנסים תהליכים אחרים. אז שווה לבקש שישתחרר הביתה.
    שיהיה בהצלחה ובשורות טובות
  • =]..מחזיקה אצבעות!

רוני
  • LIBI חח חח לא חשבתי על זה... חח
    מעניין אם זה יהיה אפשרי...
    אני בכלל חשבתי שהחודש לא אקח- הרופא שלי המליץ שאקח עם המחזור הבא שיבוא טבעי ולא עם הכדורים...
    בכל מקרה, אם המחזור הזה יתעכב עוד כמה ימים אולי בכלל בעלי יהיה בבית.
    תודה!

רוני- תודה רבה, אפשר לבקש ממך להחזיק גם ברגליים? ח חח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה