עצבים!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

אתמול הייתי פעם ראשונה ברופא פוריות, הוא בדק את כל הממצאים של הבדיקות ומעקב זקיקים וראה שהכל בסדר גמור אצלי, ההורמונים עובדים ברמות הנכונות ואפילו יש לי זקיקים מהממים!!
13 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל קבלי המון
    ושמחה לשמוע שאצלך הכל בסדר...זה כבר בשורות טובות!!

לגבי הבדיקת זרע , האמת שאין לי מושג אנחנו כנראה מתחילים בכל התהליך של הבירור והבדיקות שבוע הבא

נשמע לי קצת לא הגיוני שאין שום מקום באזור המרכז שאפשר לעשות בדיקה כזאת , אלא דרך גורם פרטי
    באיזה קופת חולים את?
    אולי באמת תפני שוב לאחיות, ותשאלי מה אפשר לעשות
    אני מאמינה שיש פתרון לעניין הזה

תחזיקי מעמד, אני מתארת לעצמי שעצם הבדיקות מתסכלות, אז בטח כל המכשולים האלה

תעדכני
  • אני מסכימה עם hipi- קודם כל

• צודקות, וזה ממש לא עיניין הכסף.
    זה עיניין הפרינציפ! זה חוצפה.
  • צירפתי לך קישור של מרכז בריאות האישה ששם עושים בדיקת זרע , אפשר להביא טופס 17 מקופת חולים כללית וזה ללא תשלום נוסף

http://www.briuthaisha.co.il/index.php?thepage=pages&pageid=62
  • וואו!! תודה!!
  • את רואה יפה שלי? הכל מסתדר.. חבל על העצבים..

• בקיצור, התקשרתי לקופ"ח לאחות היא התנצלה בערך 5 פעמים שהיא הביאה לי מספר שגוי, במקום להביא לי בדיקת זרע הביאה לי השבחת זרע
  • אוי מותק שלי... בירוקרטיה זה שמה השני של מדינת ישראל...
    אני כ"כ שמחה שהכל בסדר אצלך והלוואי הלוואי בקרוב כבר יהיו בשורות טובות!
  • מירב אהובתי!! איזה חתימה יפה!!!
  • שושקה, אני הראשונה שמתעצבנת . יש לי פתיל מאד מאד קצר..
    אבל מאז שהתחלתי לתעסק בכל העניינים הללו וקופות החולים ובתי החולים והרופאים הפרטיים והלא פרטיים וכו', על מנת שלא להתעצבן, אני מחפשת את הקיצורים.
    משמע- את הרופא הפרטי שיתן לי כאן ועכשיו את מה שאני צריכה בלי הרבה עצבים ואח"כ מביא את הקבלות לקופה- שישלמו (בין היתר על אוזלת היד שלהם- שישלמו יותר! הא!).

• שלום soshi,
    צר לנו שכך אתם מרגישים. נשמח לדבר ולנסות לסייע לכם אישית. אתם מוזמנים לפנות עם פרטי קשר למייל להלן: [email protected]
    ונחזור אליכם בהקדם האפשרי.

רק בריאות,
    יערה, נציגת כללית
  • יו!!!

קלטתן את זה??? מי זאת??? חחחחחחחחחחח!!!
  • ראית?? ה"מערכת" מגיבה. אולי הצלחנו לחסל את הבירוקרטיה?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה