למישצריכה- הדירוג של מישרד החינוך לגנים תשע"ב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• ואוווווווווווווווווווווווווו = סורי על הבילבול.... הרי אני עובדת במזכירות לגני חב"ד
    ויש מחירים שונים לבנים ובנות... כי בנים זה יותר יקר כי יש להם מלמד!!!!!!!!!!!!!

המחירים של הבנות אכן זה כמו שרשמתי( לגבי שולי
16 תגובות
עמוד 1

• אבל לא הבנתי מה השכ"ל??

• תודה, מותק.
  • דברי אליי בשקלים ממי

מצטרפים ל YES תוך יומיים 072-2514350 מספר ישיר אליי
  • השכ"ל משתנה מעיר לעיר (בכל אופן באזור השרון)

• מה ז"א?

• מאמי, 778-10% זה ממש לא 678
  • שולי - אכן זה לפי 2 בנ הזוג.

יש 10 % הנחה אם יש ילד נוסף במעון שיש לו עסק מורשה ויש לך אישור רישום.
    רק 10% הנחה... גם אם תשימי במעון שלישייה..... ( הרי לא תקבלי 30 % הנחה)

• אצלנו זה 900 ש"ח
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • שולי, מחירי הצהרון משתנים. יש צהרונים שהגננות מגיעות לגן ויש צהרונים שמגיעים אליו בהסעה. המחירים משתנים והם בערך 800 ש"ח לחודש.
    אם הצהרון הוא של התמת אז יש הנחה למי שעובדת 32 שעות ומעלה.
    למחירים של הגנים מוסיפים דמי שיכלול שיכולים להיות 100 ש"ח לחודש פלוס מינוס
    אל תשכחי שאת משלמת על 10 חודשים ולא 12...ואז צריך למצוא קייטנות ופתרונות יצירתיים לתקופת החופש הגדול.
    יש גני עיריה שממשיכים חודש נוסף ביולי באותו סכום של 778 ש"ח עד 13:00-13:30. שווה לברר...
    הכל יקר במדינה הזאת...וזה לא הולך להיות יותר זול. בגן חובה ובבתי הספר זה חינם אבל יש הוצאות על דברים אחרים (ספרי לימוד למשל...)
  • בנים זה יותר יקר מבנות????
  • המחירים הם עד 16:00 או גן קצר?

• באיזור של רחובות ( אני יודעת כי אני עובדת שם) ובראשון לציון ידוע לי ( כי יש לי 2 גיסות עם ילדות) הגנים הם עד 12:30 או 13:30 ואז צריך צהריון - בתשלום כמובן.

ברמלה למשל ... גני עירייה הם עד 15:30. הגננת הולכת ב 13:30 ואז יש גננת מחליפה ויש ארוחה חמה- מקבלים קייטרינג. והגן עצמו נהפך לצהרין עד 15:30.

התשלום של הצהרון ברמלה מסובסד... 500 ש"ח לכל השנה !
  • עבור טל אנחנו משלמים 677.80 ש"ח לחודש.

ולמה ההבדלים האלו בין בנים לבנות? איכס

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה