היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות אני רוצה בבקשה עזרה עשיתי 31.1.11 הזרעה על בסיס טבעי רק עם זריקת אוביטרל ביום ראשון עשיתי בדיקת בטא יצא 27 היום עשיתי יצא 140 התבקשתי לחזור יום ראשון לבטא האחות אמרה שהם יישלחו אותי לאולטרסאונד מעל 1000 בטא ואני יישאר במעקב במרפאה עד שבוע 7 רציתי לדעת הבטא נראית בסדר ואיך סופרים את השבועות מהיום הראשון של המחזור הקודם? והאם יש כאן עוד בנות שנכנסו להריון וחזרו כל כמה ימים על בדיקת הדם? תודה
2 תגובות
עמוד 1
היי כל יומים צריך לעשות בטא כדי לראות אם יש הכפלה לגבי שבועות ההריון את סופרת לפי המחזור האחרון.