להביא ילדים לעולם -עד מתי??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • במסגרת ההתנסויות שלי פגשתי נשים בכל הגילאים,אסור לשפוט אבל לפעמים אני תוהה-הרצון והצורך להביא ילדים צריך להיות בכל גיל?גם אם זאת אישה קרוב ל-60 עם מחלות רקע? אני מטפלת בהן ברגשות מעורבים מצד אחד מקווה בשבילהן שזה יצליח הרי הרצון לחבוק ילד חזק מכל דבר,אבל מצד שני אני חושבת גם אם תוחלת החיים עלתה-איך הילד יגדל?מי יטפל בו שהוא יגיע לגיל הנערות?מה לגבי החתונה-מי יעמוד לצידו אם בכלל...לפעמים אני חושבת כמה שלנו קשה לגדל ילדים אבל מודה לא-ל עליהם גם כשהם משגעים{תרתי משמע..} שיהיו בריאים שאני תוהה איזו ילדות תהיה להם אחנו צריכים כוח אז בגיל כזה קל וחומר...סתם מחשבה.
    מה דעתכן?
15 תגובות
עמוד 1
  • דעתי להביא ילד בגיל מאוד מאוחר כמו שאת כותבת זה עוול גם לילד וגם להורה מתי ההורה יוכל להגשים את עצמו והילד לא צריך להשאר לבד בגיל העשרה לחייו ואז מה

• אני לא חושבת שיש מקום לשפוט כי אז הייתי אומרת על אמהות בגיל 17 שבוחרות ללדת ואז לא יכולות לגדל אותם...
    אפשר להגיד על אמהות ל 8-9-10 ילדים איך הן מסוגלות לתת תשומת לב לכל אחד...יש לי דודה עם 8 ילדים וכולם בגיל 19-20 כבר מתחתנים, לא מקבלים קיצבה? לכו תתחתנו ותדאגו לעצמכם...
    יש לי דוד בן 60 שאשתו בת ה 30 בהריון ויש להורים שלי מכר בן 60 שיש לו ילד בן 18 וילד בן 4...
    ומה עם הורים נכים? חקרשים? עוורים?
    לא כולם מושלמים

העיקר שיהיו בריאים
  • אני לא שופטת אף אחד

לכל אחד הזכות להגשים את עצמו, מי אנחנו שנקבע?

המדע של היום כל כך מתקדם ומאפשר לכל אישה את האפשרות לנסות ולהביא ילד - בסופו של דבר גם זה החלטה מלמעלה, לא?.....
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • גם אני לא שופטת החלטות של אשה...

יחד עם זאת - לא הייתי מביאה ילד לעולם בגילאים כאלה. אני חושבת שזה לא פייר לילד, אני חושבת שזה קשה מאוד להורה.
    (יש לנו מכרים שעברו את גיל החמישים ובהפרש של שנה וחצי הביאו שני ילדים לעולם, אין להם כוח לילדים. כל בוקר מגיעה מישהי להלביש את הילדים ולקחת אותם לגן, דרך קבע לוקחים אותם אחרונים מהגן, בד"כ האבא, שמעביר אותם ישירות לבייביסיטר או למורי חוגים שמגיעים אליהם הביתה, יש ימים שזאת שמגיעה בבוקר גם לוקחת אותם אחה"צ אליה הביתה והאבא בא לקחת אותם אחרי מקלחות וארוחת ערב בסביבות 21 בערב. ומרגישים את זה על הילדים, הם אלימים וצורכים כל הזמן תשןמת לב מכל מבוגר שנכנס לגן)

בקיצור - לא נראה לי נכון. לא כולם כמוהם כמובן, אבל גיל 45 נראה לי כגיל מקסימלי, עבור עצמי כמובן.

• יש בעיתיות בלהביא ילד בגיל 60 .זה לא הוגן כלפי הילד . בשל כל הסיבות שצינתן .

ילד דורש המון פיזית .ולא תמיד ההורה מסוגל לתמוך בגילאים האלו .

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • אני חושבת בדיוק כמו טוטילה

• אני לא חושבת שיש מקום להביא ילד אחרי גיל 45 בערך (אני מתכוונת לסגור סופית את הבסטה בגיל 35 בערך). זו פשוט אגואיסטיות לשמה. אין פה מחשבה לטובת הילד. ילד צריך השקעה, מצריך המון כוחות נפשיים ופיזיים, צריך הורים פעילים.
    אמא שלי בת 50+ עכשיו, ואני ממש לא רואה אותה קמה לילד כל שעתיים בלילה, מטלטלת תינוק כל הלילה בידיים כי יש לו גזים, רודפת אחרי ילד שאך התחיל לרוץ, מרימה ילד בן 7 (אחיין שלי בן 7) על הידיים אם צריך (אם הוא נפל או לא מרגיש טוב), יושבת עם פעוט על הרצפה להרכיב פאזל..
    ואמא שלי היא אדם בעל בריאות וכוחות סבירים לגילה.
    וזה רק הדברים היומיומיים והפשוטים...
    ומה יהיה כשהילד יהיה בן 15, וההורה קרוב ל-70? בגיל הזה כבר צריך להחזיק נכדים על הידיים ולא להתמודד נפשית עם גיל הטיפש-עשרה.
    ומי יעזור לו כשירצה ללמוד בגיל 20+, ולקנות בית, ומי יקח אותו לחופה, ויתרגש איתו להולדת בנו הראשון?
    הרי בשביל זה בדיוק יש הורים, לא?

נכון, יש אנשים שיש להם קושי להרות, ובגיל מבוגר סוף סוף החלום להיות הורים מתגשם, אבל אני חושבת שכאן כבר המטרה מתפספסת. הם כל החיים רצו להניק אהבה לילד, אבל באיזהו שלב המטרה הפכה הלידה עצמה, ולא הילד. בשלב כלשהו צריך לדעת לוותר על החלום, שוב לטובת הילד עצמו...

וזה לא קשור לנכות של הורים. הורה עיוור או חרש או נכה יכול לתת המון לילד. נכון שהוא מוגבל בחלק מהדברים, אבל כמו שההורה עצמו חי חיים מלאים עם המוגבלות שלו, כך הוא יכול להניק לילדיו חיים מלאים.
    הורה מבוגר חיי כבר את חייו כאיש פעיל, ועכשיו הוא פחות פעיל והיכולות שלו לא תספקנה לגידול ילד. ואין מה להגיד על הורה שנפטר מזקנה או הפך להיות סיעודי, וילדיו עדיין לא מבוגרים דיו לעמוד בפני עצמם.

זוהי דעתי האישית, כמובן. תריגשו חופשי לא להסכים איתי.

• שולי אני מרגישה חופשי לא להסכים איתך בעניין קניית בית
    אם יהיו לי 3-4-5... ילדים לעולם לא אוכל לקנות לכל אחד בית (אפילו עם 2 ילדים...)

אני חושבת שבגיל מבוגר להורים יש יותר נסיון חיים להתמודד עם גיל ההתבגרות. אני רואה את גיסתי בת 40 אמא לילדים מתבגרים ואני חושבת שלא הייתי יכולה עכשיו להתמודד עם כל הבלגן הזה...יש לי אח בן 19 ואני רואה איך ההורים שלי והוא מסתדרים נהדר עם הרבה שיתוף.

היום גיל פנסיה עלה ל 67 לא כמו פעם...

אבל!!!! אני כן הייתי רוצה לחיות לפחות כל עוד הילדים שלי באמת באמת צריכים אותי וזה נראה לי עד גיל 18 ככה לא הייתי רוצה לחשוב שאני אשאיר אותם לבד בגיל צעיר...
  • טוטילה, בת כמה את? (סליחה על השאלה).. צר לי לאכזב אותך, אבל כשילדייך יגיעו לגיל ההתבגרות, את תיהי כבר בסביבות 40... (אני בכל מקרה איהיה, וככה כל אמא ממוצעת בישראל). את רק מחדדת את הנקודה שלי... 40 זה בדיוק הגיל שבו יש לאדם מצד אחד את הכוח ומצד שני את הבגרות להתמודד עם ילד מתבגר.

ואני לא מתכוונת לקנות בית לכל אחד מהילדים. אני לא אוכל לקנות 3 בתים, לצערי, לא אוכל להרשות זאת. אבל לעזור, למה לא?
    אני רואה כמה ההורים של בעלי עזרו לנו. שניהם אנשים עובדים, ולכן היה להם את האפשרות. אם הם היו בפנסיה - לא נראה לי שזה היה מתאפשר. למרות שהם לא עניים כלל.

• אני חושבת כמו ענבר ושולי יש לכל דבר גיל
    וכן גם להביא ילדים מוקדם מידי פחות מ20 גם נראה לי לא טוב
    אלא אם הבחורה מספיק בוגרת תאמינו לי שאני רואה את זה כלכך
    הרבה אצלנו שילדות בנות 18 צריכול לגדל 1 או2 ילדים
    ורואים שהם לא בשלות לזה

• רינת
    האישה המבוגרת שמביאה ילדים בגיל מבוגר
    בודאי עברה טיפולים מפרכים כדיי להביא אותו
    מי יודע ? אולי עברה 20 שנה טיפולים ???? אולי 15 שנה ????

וכן כן יש כאלה שעוברות שנים על גביי שנים
    טיפולים כדיי לזכות ולהרגיש מה זה הריון , מה זה ילד
    אי אפשר לשפוט והכמיעה לילד חזקה מכל דבר

כמו שרשמו פה אי אפשר לשפוט אף אחת !
    וכל אחת עושה מה שמרגיש לה

ואני בטוחה שאישה מבוגרת תטפל בתינוק שלה הכי טוב שיש
    עד שהוא הגיע
    קרן
  • 35-38 גיל הכי מאוחר לדעתי.
    למה?... לחשוב קדימה , לא רק על הצורך שלך אלא גם של הילד שיגיע ..
    בגיל 45 להביא ילד ועוד מעבר לכך... יש כוחות
    לקום בלילות ? יש כוחות לרוץ אחריהם בגני שעשועים?
    אסיפות הורים..חוגים..בריכה, ים..חיתולים,מוצצים,בקבוקים..תיקים...
    בגיל הזה אני רוצה להנות מהם ואיתם לגמרי ולא להיות
    משועבדת לפשוטות ובטח שלא לתינוקות...
    בגיל 45 ללדת זה ילד בן 10 בגיל 55 !!!
    ללדת בגיל 50 זה ילד בן 10 ואת בת 60 !!!!!
    חוסר התחשבות בילדים לדעתי.סורי.
    ילד זה לא שעשוע כי אין מה לעשות. אם אי אפשר ולא הולך..
    תמיד אפשר לאמץ. לוקח זמן אבל יש הבדל. מי שנזכרת להביא ילד בגיל
    45+ ..מטורף לדעתי. אם את רואה שהגעת לגיל 40 ואת לא מציחה. תאמצי.

אני רואה חברים של ההורים שלי, שהיא ילדה לפני 3 וחצי שנים..שבוע לפניי
    (אני ילדתי את טל והיא את הילד ה 5 שלהם) והיא היתה אז בת 58..(גדולה מהוריי
    אמנם בכמה שנים אבל בכל זאת...) אני מנסה לדמיין את אמא שלי עם
    ילד בן 3 וחצי עכשיו..רצה אחריו לגנים,לחוגים לים לבריכה אסיפות הורים ימי הולדת... לא..לא נראה לי

מצטרפים ל YES תוך יומיים 072-2514350 מספר ישיר אליי
  • אני בדעה שאי אפשר לשפוט אנשים כל אחד וההחלטה שלו!
    אני רוצה לסמוך ולהאמין שמי שמביאה ילד לא משנה מה הגיל יש לה את השיקול של הלטפל בו!
    אני רואה כאלה בנות 25-30 שקשה להם והאמהות שלהן כל היום עם הילדים.
    אז לגיל זה לא קשור.
    מבחינת הזקנה יש בזה משהו אבל שוב זוג שלא זכו לילדים כלל ורצו כ"כ הרבה שנים מי אני שאגיד להם להפסיק כי הם זקנים??
    בקיצור זה נושא טעון אני לא חושבת שאפשר לשפוט וטוב שכך

• אני בדעה של מיכל.

• טוב, אני חייבת להגיב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה