לקודקודית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי קודקודית, האמת הופתעתי לראות את ההודעה ממך. אני בקושי כותבת פה בפורום אבל כיף לדעת שאנשים זוכרים וקוראים. לגבי הזריקות...את לא מבינה כמה שאני מבינה אותך כל ערב (אני מזריקה בערב) זה סיוט מחדש! שעה וחצי לפני כל זריקה אני עם פרפרים בבטן ומנסה להירגע...אני חושבת שגם הלחץ הזה לא עוזר ולא מקרב את ההריון. אני חייבת לקחת את הסיפור הזה יותר בקלות. בכל מקרה התחלתי גם טיפול בדיקור סיני בעיקר להירגע כי אני מרגישה מאוד מאוד לחוצה בתקופה האחרונה, במיוחד מאז שהתחלתי את ההזרקות, אני לפעמים לא נרדמת לילות. אז אני ממש בדיקור השני אם יהיו תוצאות אני אספר לך ואולי גם אמליץ לך..הלוואי וזה יעזור!
    כמה זמן אתם מנסים? הריון ראשון?
    בכל מקרה אני מאוד מקווה שהחודש יהיו בשורות משמחות לשתינו. צריך להמשיך להיות אופטימיות למרות שזה מאוד קשה. אני איתך....
    לפחות יש מקום לשפוך את הלב..וכיף לדעת שקוראים.
    שה תגיע בקרוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה