יכול להיות? עדכון עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שיש ביוץ והביוצית לא מראה? היו לי הפרשות צמיגיות + חום 37.1

וברור שהערתיייייי את בעלי ועשינו פעולה לילית

הייתי חייבת לבדוק את העניין כי בבוקר הביוצית יצאה שלילית וגם אחרי הפעולה הלילית בדקתי וגם היה שלילי...?

אז מה הקטע שלה??????

21 תגובות
עמוד 1
  • מותק, חום השחר בודקים בבוקר כשמתעוררים, לפני כל פעולה אחרת, בזמן שאת עוד במיטה ולא קמת. האם בדקת ככה? בבוקר?
    גם בדיקת ביוץ עם הביוצית צריך באותה השעה, בין 10 בבוקר ל- 8 בערב. האם גם בדקת כך?
    כי לא ברור ממך מותק.
    בכל מקרה ערכות הביוץ לא טובות לכל אחת, את יודעת. ולכן היא בהחלט יכולה להראות שאין ביוץ כשיש. אנחנו פספסנו 3 פעמים את הביוץ בגלל הערכות המפגרות הללו. במעקב זקיקים ראשון נקלטנו ! (העובדה שזה נפל זה כבר סיפור אחר ולא קשור לתגובה).
    אבל- ערכת הביוץ מראה 2 פסים כאשר היא מזהה את העליה בהורמון הביוץ. לאחר העליה היא כבר לא תראה 2 פסים אבל עדיין צריך להמשיך ב"פעילות" כי אז הביצית משתחררת ועדיין ניתנת להפריה.
    מקווה שעזרתי..

• האמת שחום השחר אני לא בודקת כל יום חח סתם על הדרך בדקתי אתמול בלילה וביוצית אני עושה בבוקר בסביבות 11 כל יום זה מראה לי פס מאוד חלש האמת לפי ימי המחזור שלי אמור להתרחש ביוץ יום שבת 14 יום לפני קבלת הוסת אז יכול להיות שבאמת לא היה ביוץ אז מזה ההפרשות יכול להיות שזה מסמן על התקרבותה של הביצית המהממת שלי??

• השאלה איזה פס את רואה בבדיקת ביוץ??
    ממש חלש או שהוא מתחיל להתכהות? אצלי לדוגמא יומיים לפני הביוץ הפס הולך ונהיה כהה יותר עד שהוא מגיע לשיא
  • ממש חלש...

• פס ממש חלש לא מראה על ביוץ. צריך 2 פסים באותו הצבע או פס בקרה חלש יותר מפס הבדיקה.

ההפרשות יכול להיות שאומר שנפתח חלון הפוריות. הפשרות מתחילות כ- 3 ימים לפני הביוץ. אח"כ ביוץ. סה"כ 5 ימים שבהם יש להכנס לפעילות יום כן יום לא..

• בכלל עכשיו קראתי שאחרי הביוץ מופיע הפרשות צמיגיות

• לא מתוקה.
    הפרשות צמיגיות יש לפני הביוץ.
    אחרי הביוץ זה לא הפרשות צמיגיות בבצע חלבון.
    יכולות להיות הפרשות אבל לא ממש צמיגיות בשל היווצרות הפקק הרירי (השסתום שסוגר את צוואר הרחם שמי השפיר לא יברחו- בשפה פשוטה) בהנחה שנקלטת להריון בביוץ.

• בורות לשמה זאת אנייייי !!!!!! לא הבנתי כלום

• הי אדווה

כמה טיפים שאולי יוכלו לעזור...
    כמו שlittle אמרה
    את הביוץ דרך ערכות הביוץ חשוב להקפיד לבדוק תמיד באותה שעה
    ולהשתדל לא לשתות שעתיים ככה לפני הבדיקה

הבדיקה לא מתאימה לכל אחת...
    אני יחסית מסתדרת איתה, אבל זה די מעצבן לבדוק ככה..
    רק שיש שני פסים באותו הצבע, או שהפס בדיקה כהה מהפס ביקורת זה מראה שהביוץ עומד להגיע ב24-48 שעות הבאות וזה הזמן להתחיל לפעול

לגבי ההפרשות ההפרשה הפוריה ביותר היא הפרשה שקופה נמתחת חסרת ריח
    שנראית כמו חלבון של ביצה

בכל מקרה עוד קישור שאולי יכולה לעזור...
    http://www.2bmommy.com/2008/06/%D7%97%D7%95%D7%9D-%D7%94%D7%A9%D7%97%D7%A8-%D7%A9%D7%99%D7%98%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA/

המון הצלחה
  • נכון מה שהיפי רשמה!!

אם יש לך הפרשה צמיגה ללא ריח כמו חלבון ביצה זה הזמן לפעילות עם הבעל!

בהצלחה אדוה, אנחנו באותו שלהבשל החודש...
    גם לי היו אתמול את ההפרשות ועשינו פעילות!!

מקווה ששתינו נתבשר בשורות טובות החודש הזה אמן ואמן!!!!!!!!!!!!
    וככןןן יש עוד אדוה בפורום אני החדשה...
  • סורי לאכזב אותכם, אבל אי אפשר לסמוך על הערכות האלו

זה לא כמו ערכות הריון שמראות כן או לא לכן אי אפשר להסתמך עליהם

ב - 100%.

אני קניתי לפני שנכנסתי להריון איזה 2 ערכות ולא כ"כ הבנתי מה זה

הפס החלש הזה

עד שהבנתי שמה שנכון נכון והביוץ מתרחש ביום ה - 14 מתחילת

המחזור

ב - Melly
  • תדה לכן מקסימות שלייייייייייי!!
    ברוכה הבאה יקירה! יש לך שם מהממממממממממממם

• תודה מקסימההה!!

גם לךך יש שם מושלםםםם

בהצלחהה לנווו!!
  • melly יקרה, רק לתקן אותך- ביוץ לא בהכרח מתרחש אצל כל אחת ביום ה- 14 למחזור. זה רק אם יש לך מחזורים של 28 ימים כל פעם.
    לי יש מחזורים של 25, 26 יום ואני מבייצת ביום ה- 12 או ה- 13 למחזור לדוגמא.
    אצל כל אחת זה שונה. תלוי באורך המחזור.

וסת מקבלים 14 יום מיום הביוץ וזה אצל כל אחת. אבל לדעת מתי בייצת ברטרו' לא ממש עוזר..

• ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי little

לא מתוקה.
    הפרשות צמיגיות יש לפני הביוץ.
    אחרי הביוץ זה לא הפרשות צמיגיות בבצע חלבון.
    יכולות להיות הפרשות אבל לא ממש צמיגיות בשל היווצרות הפקק הרירי (השסתום שסוגר את צוואר הרחם שמי השפיר לא יברחו- בשפה פשוטה) בהנחה שנקלטת להריון בביוץ.

ליטליייייייייי את נותנת לי תקווה שאולי ויש מצב כזה שנקלטתי?? למרות שלא נשמע לי הגיוני..זה מוקדם מידי טבלתי ביום שני ואתמול יום רביעי היה לי את ההפרשות

• מתוקה שלי, אם טבלת רק ביום שני וביום רביעי ראית הפרשות צמיגיות, לדעתי אלו ההפרשות של הביוץ. מקווה שחגגת ביום שני, רביעי ותחגגי גם מחר ובראשון.
    יום כן יום לא.

אני תמיד אתן לך תקווה כי תקווה תמיד קיימת ממי. כל חודש!!!
    בהצלחה !!

• ערכות ביוץ הן עובדות בדיוק כמו ערכות הריון... מזהות הורמון הקשור לביוץ בשתן שלנו.... בדיוק כמו הורמון ההריון שמופרש בשתן שלנו....
    יש נשים שההורמון אצלן נמוך בביוץ ולכן לא כולן מסתדרות עם הערכות....

אדווה יקירתי, לגבי ההפרשות... אני אגיד לך את האמת מעולם לא היו לי הפרשות צמיגיות בביוץ למרות שאני יודעת שאמורות להיות כאלו מתישהו לפני או אחרי- היפי כתבה לך הכל כ"כ מפורט ונכון.... טוב שעבדתם בלילה
  • תודה לך אהובה........!!!

• מרב

• שבת שלום יקירתי!!!!! אני כל הזמן מחזיקה אצבעות ומבקשת שתבואי לפורום שלנו....
  • אדווה
    וואי אני ממש מתרגשת...
    זאת אכן ההפרשה המדוברת שמראה שהביוץ ממש קרוב
    זאת ההפרשה הפוריה ביותר,
    יכול להיות שהבדיקת ביוץ תראה חיובי אפילו רק מחר, אבל לפי ההפרשה הזאת הביוץ ממש מעבר לפינה

כמובן להמשיך לעבוד במרץ

ושיהיה המון המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה