אשמח לעצות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן!!

רציתי להתייעץ ולשתף לגבי משהו:

עברתי תאונת דרכים לפני מעל 10 שנים, פינו אותי לבי"ח ושם נאמר לי כי נשברה לי עצם הבריח בכתף ושלא ממליצים לנתח כי זה יתאחה לבד... כך שלחו אותי לדרכי בלי שום טיפול נוסף...

אחרי התאונה פניתי לעו"ד שרצה להרוויח את ה10% במהירות ותמורת גרושים חתמתי שלא יהיו לי יותר תביעות נגד חברת הביטוח, לא ידעתי בין השאר כי הייתי אז רק בת 17 שאני הולכת לסבול מזה כל החיים.

1 תגובות
עמוד 1
  • תראי - זה קצת בעייתי כי בעקרון ברגע שחתמת על הכתב וויתור זה אומר בעצם שהתחייב לא לתבוע אותם ואת מסכימה לתנאים
    אבל יש מקרים חריגים ויש בעצם "נזק חדש" או מצב שהחמיר ולכן יש לדעתי סיכוי שניתן לפתוח את התיק אני לא מבינה גדולה אבל עד לפני שעברתי לקנדה (לפני שנתיים) עבדתי במשרד עו"ד מפורסם מאוד שמתעסק בעניינים האלו בדיוק
    בקיצור לגבי העניין הרופואי אני לא יכולה לעזור לך כי אני לא מבינה

לדעתי עניין התביעה שווה בדיקה
    [URL=http://www.eliad.org]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה