מישהי יכולה לעזור לי??????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי שאלה בשביל חברה שמנסה להיכנס להריון.
    יש לה מחזור כל 23-24 יום, לפי מחשבון ביוץ יש לה ביוץ בסביבות היום העשירי.
    היא שומרת נידה, ז"א יש לה 5 ימים מחזור ושומרת 7 נקיים, יוצא מכך שהיא מפספסת את הביוץ שלה, מה אפשר לעשות? האם טיפול הוא הפיתרון היחידי בשבילה להיכנס להריון? מאיזה ימים עליה לנסות להיכנס להריון? והאם מומלץ לקיים יחסים יום כן יום לא. האם תוכלו לתת הסבר מתי לקיים יחסים?
    תודה רבה, וסליחה על כל השאלות.

5 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    תראי אני מכירה המון בנות ששמרו נידה ושניסו להיכנס שנה פלוס ולא עלו על הבעיה שהביוץ מוקדם, אפילו יש לי זוג חברים כאלה. אני יודעת שיש כדורים שמעכבים את הביוץ אני לא זוכרת את השם שלהם אבל כל רופא נשים יוכל לתת לה אותם. ואז הביוץ יהיה בדיוק סביב יום הטבילה...בהצלחה
  • שתתייעץ אם רופא
    בהצלחה

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • אלינור

• תודה לכולכן,
    בטי יפתי, הוא לא אמר טיפולים, זו אני ששואלת...
    הרי איך אפשר באופן טיבעי להזיז את הביוץ???
  • יש כדורים שמסדרים את הביוץ כך שיצא מתי שרוצים.
    לקחתי כדורים כאלה לפני החתונה כדי שחלילה הוסת לא תצא בחתונה שלי..
    לא זוכרת את השם אבל זה קיים וזה מה שנותנים.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה