מישהי יכולה לעזור לי??????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי שאלה בשביל חברה שמנסה להיכנס להריון.
    יש לה מחזור כל 23-24 יום, לפי מחשבון ביוץ יש לה ביוץ בסביבות היום העשירי.
    היא שומרת נידה, ז"א יש לה 5 ימים מחזור ושומרת 7 נקיים, יוצא מכך שהיא מפספסת את הביוץ שלה, מה אפשר לעשות? האם טיפול הוא הפיתרון היחידי בשבילה להיכנס להריון? מאיזה ימים עליה לנסות להיכנס להריון? והאם מומלץ לקיים יחסים יום כן יום לא. האם תוכלו לתת הסבר מתי לקיים יחסים?
    תודה רבה, וסליחה על כל השאלות.

2 תגובות
עמוד 1
  • האמת שאני אומנם טובלת במקווה, אבל הביוץ שלי יוצא ממש יום- יומיים אחרי הטבילה
    ככה שאני לא יודעת מה עושים במקרה והביוץ יוצא לפני הטבילה במקווה

ממה שיצא לי לשמוע, בודקים את זה ואם בוודאות הביוץ יוצא לפני הטבילה אז היא מקבלת היתר מיוחד

אבל אולי עדיף שמישהו שאולי יותר מתמצאת בזה תיתן לך תשובה מוסמכת...

בעקרון צריך לקיים יחסים מיום-יומיים לפני הביוץ עד יום יומיים אחרי
    אפשר להעזר במחשבון ביוץ, או לזהות לפי הפרשות - ההפרשה הפוריה ביותר היא שקופה נמתחת חסרת ריח ונראית כמו חלבון של ביצה

או להעזר בבדיקות ביוץ , אבל לקחת בחשבון שהן לא מתאימות לכל אחת

בעקרון עדיף לקיים יחסים יום כן יום לא

שיהיה המון בהצלחה
  • לדבי קיום יחסים זה אכן יום כן ויום לא...
    לגבי הנידה: אני לא שומרת נידה, לא טובלת...
    אבל יצא לי פה לקרא על בנות שהלכו לרב לבקש אישור מיוחד לטבול לפני כן, אם אכן יום הביוץ יוצא מוקדם.

בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה