היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולן, לאחר יותר מחצי שנה של טיפולי פוריות, גיליתי לפני שבוע וחצי שאני בהריון זה הריון ראשון ולכן אני קצת לחוצה לגבי כל מיני תופעות ביום חמישי האחרון הייתי אצל הרופא- הוא אמר שלפי הגודל אני בשבוע 7 זוהה דופק אך במשך כמה ימים יש לי כאבי בטן תחתונה בעיקר בצד ימין והבוקר ראיתי טיפת דם אך זה היה חד פעמי. כאבי הבטן מזכירים מאוד כאבי מחזור- הם נסבלים אך מלווים אותי כמעט לאורך כל היום... האם יש מה להילחץ או שזה תופעה מוכרת?
7 תגובות
עמוד 1
מזל טוב על ההריון,הריון קל תקין ומשעמם. כל מה שתיארת הגיוני ותקין לשליש הראשון בהריון.
מזל טוב על ההריון המשך הריון קל ותקין .. בכל מקרה מה שתיארת זה בדיוק מה שהיה לי בתחילת ההריון היו לי כאבים מוזרים וטיפות של דם מידי פעם ... אמרו לי שדימום בתחילת הריון זה בן .. היום אני בשבוע 37 ויש לי בן אין לך מה לדאוג תנוחי תישמרי על עצמך ותחשבי חיובי הכל יהיה בסדר!!!
תודה על התשובות המהירות! אולי בגלל שחיכיתי לזה כל כך הרבה זמן אני מחפשת כל הזמן סימנים לא תקינים ודברים שצריך להיזהר מהם... הלוואי וזה בסה"כ סימנים לבואו של בן...!
מזל טוב קודם כל! אכן התאורים שאת מתארת הם שכיחים בשליש הראשון אך חשוב מאוד שתקפידי על שתיה מרובה שיהיה המשך הריון תקין וקל!!!!!
קודם כל מזל טוב!
דבר שני מה שתארת מתאים תחילת הריון למרות זאת לגבי הדם כן הייתי מדברת עם הרופא ליתר ביטחון
מזל טוב לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
מזל טוב מאמי וברוכה הבאה לא לברוח מהפורום המהמם שלנו