רק שאלה קטנה בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב
    הנני דולה-תומכת לידה, עסקתי רבות בנושא אי פריון בעקבות חברים טובים שהיו בתוך התהליך, נודע לי שאמור להתחיל קורס לדולות מלוות טיפולי פריון ורציתי לבקש את חוות דעתו של מי שנמצא בתוך תהליך כזה האם יש מקום לליוי מקצועי של זוגות בתחום הריגשי, הזוגי, האישי, הנשי וכו' בטיפולי פריון?
    אשמח אם תוכלו לחוות את דעתכם האישית על מנת לעזור לי להבין מעט את הצורך ובכך לקבל החלטה.
    תודה מראש ואיחולי הצלחה ואהבה גדולה.
3 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי כן יש מקום לתמיכה ועזרה. כי הרבה פעמים הצד הנפשי גם נפגע מכל הטיפולים והקשיים. אני חושבת שזה יכול לתת מענה לזוגות רבים.
  • בהחלט!!

• בהחלט יש מקום לליוי
    הטיפולים גורמים לסחרחורת של רגשות מהטיפול עצמו שהוא קצת מפחיד, כואב קצת (זריקות)
    ההמתנה לבדיקת הריון שהיא מורטת עצבים ובמידה וזה שלילי אז האכזבה הקשה מאוד שבאה איתה..
    ואח"כ שוב פעם מחזור והתחלת טיפול חדש וכו...
    ככל שמספר השלילי עולה כך יותר ויותר קשה מבחינה רגשית.
    מהבחינה הזוגית יש מקום גם כן, לבעל קשה לראות את התהליך שאישתו עוברת מבחינה גופנית ורגשית..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה