זה החודש שלנו !!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זכרו מה אני אומרת לכן שהחודש כולם בהריוןןןןןןןןןןןןןןןן

12 תגובות
עמוד 1
  • אדווה ממי, אשרייך!
    לא תאמיני, ממש לפני כשעתיים (לפני הפרק של הישרדות) רציתי לכתוב לך ולשושי ולקרן שהחודש זה החודש שלנו, שאנחנו הבאות בתור להריון תקין וארוך ומשעמם של 9 חודשים מלאים!!!!!
    אמן, אמן, אמן!!!

• אני מדמיינת את המפגש של הזרעון ההורס והביצית המהממת חחחחחחח

סתם חטפתי קריזה על הביוצית הייתי בחתונה מקודם וחשתי כאבי ביוץ מטורפיםםםםםםם טסתי לאוטו ונסעתי לבעלי היקר לי מכל ועשינו כמובן בוגי בוגי אבל הביוצית בשלה לא מראה שום סימן מזה החארטה הזה ?? זה היה כ"כ ברור שאני מבייצת לא חבל על ה 100 שקל הייתי קונה רימל במקום

• אני קיבלתי היום (@#$%^&*&%$#@%$^%&*^)*%$@#)
    אז את מדברת על החודש שהיה או שיהיה??
    (נמאס לי כבר. מחר קובעת תור לרופאה בע"ה).
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
  • לא אני בהלםםםםםםםםם הייתי בטוחהההה שאת הראשונה שמבשרת ליייייייי בשורות טובות טוב הפעם זה שיאאאא כמה שה

• גם אצלי הופיעה ה-

• כן אה אדוה?! ביום ה22!!!!!
    אני מקווה שיהיה לי תור עוד השבוע!!! ולא איכפת לי איפה זה יהיה! גם באילת!!!

ואדווה אני בטוחה שאם תפסיקי לחשב ישר תיקלטי! כי החישובים סתם מלחיצים אותך.. פשוט תחיי את הרגע!
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• אמן אמן אמן!!!
    החודש הוא החודש שלנו. אני אמורה לקבל מחזור ממש בימים הקרובים אבל יש לי הרגשה שכולנו חיכינו מספיק זמן. וכמו שאדווה אומרת "הגיע הזמן ל"מפגש של הזרעון ההורס והביצית המהממת"
    יאללה, לעבודה!
  • אני קיבלתי היום
    החוצפנית הקדימה ב-4 ימים!!!!!!!!!
    זה אומר שיום רביעי אני עושה בדיקות דם ורביעי הבא צילום רחם
    חודש חדש בכל הכוח!!
    ויאללה שחודש הבא יסגרו כבר את הפורום הזההההההה
  • יווו אדוה קרעתתת אותי עם הזרע ההורס והביצית המהממת..
    אמן ואמן שהחודש הזה כולנווו בהריון בעזרת ה'!!

וגם אם לא החודש, לכולנו זה קרוובבב מאוד בע"ה.

מה אם המחזור משחק זה אומר שהוא מחפש הריון?? פעם מקדים פעם מאחר משתולל בזמן האחרון..

אדוה נראה לי שהביוצית לא מתאימה לך אם היא לא מראה לך נראה לי שזה לא עובד עלייך, זה קרה גם לאחותי, היא בדקה וזה הראה לה שלילי ובכל זאת היא ניסתה ונקלטה.

אי אפשר לדעת במדויק, תנסי יום כן יום לא זה מחסה על הכל
    בהצלוחחה..
  • אני קוראת לסדר!!!
  • ברור אבל הפלא ופלא יש עדיין את ההפרשות החלמוניות ממש קצת אני מחפשת בכוח עד שמוצאת.... בדר"כ אחרי ביוץ הם נעשות יותר יבשות וצהובות אז אולי באמת יש מצב שלא היה עדיין ביוץ אני ביום ה 20

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה