הריון כימי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן!!!!
    אני בת 28
    לפני חמישה ימים עשיתי בדיקה ביתית והתוצאה הייתה חיובית יום למחרת עשיתי שוב ,כי כל כך לא האמנתי ושוב יצא חיובי שני פסים ברורים. כל כך הייתי מאושרת לאחר חמישה ימים עשיתי בדיקת בטא בבוקר ויצא 19 כן כן אני יודעת שזה נמוך ... מה גם שבמהלך היום התחילו לי הפרשות חומות שלבסוף הפכו לדימום כמו של מחזור..... נסעתי למיון עם בעלי ושם להפתעתי הרבה לאחר בדיקת שתן - תשובה שלילית פס אחד הייתי בשוק!!! כמובן שבגלל שהייתי בשבוע החמישי לא ראו כלום באולטראסאונד.....הרופא במיון הסביר לי שהדימום הוא בעצם מחזור ומה שהיה לי זה הריון כימי..... התפרצתי מבכי..... אני לא מצליחה להרים את עצמי... כל כך קשה לי.... היו לי חמישה ימים של חלום !!!
    אם מישהי מבינה בנושא או שעברה הריון כימי.. אז בבקשה תנסו לעודד אותי
    מה זה אומר לגביי?? והאם זה אומר שמשהו לא תקין בי
    דרך אגב הוא אמר לי לבדוק שוב את הבטא בעוד חמישה ימים... יש בשביל מה בכלל???

מיטלוש
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הריון כימי הוא למעשה סוג של הפלה. הפלות ובכלל זה הריונות כימיים הם מאוד שכיחים ומתרחשים ברבע מן ההריונות. אני יודע שזה לא מנחם אבל עברו את זה נשים רבות. אין לכך שום השלכות על ההצלחה או על המהלך של ההריונות הבאים שלך - הן בסיכוי להכנס להריון והן בסיכוי לעבור אותו בשלום. אחרי הפלה אחת בלבד, אין זה אומר שמשהו לא תקין בך. אני מסכים שכדאי לבדוק את הבתא שוב, בבדיקת דם, על מנת לוודא כי הוא שלילי גם בדם.

בברכה, ובהצלחה בפעם הבאה
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה